Letu Štuke objavili novi singl "Supermarket" sa provokativnim spotom: Poluljubavna pesma o jednom poludruštvu (FOTO) (VIDEO)

Uskoro možemo da očekujemo i novi album sarajevske grupe

  • 1
Foto: Menart

Sarajevska pop-rok grupa Letu štuke predstavlja novu pesmu pod imenom "Supermarket" što je ujedno njihov drugi singl sa nadolazećeg četvrtog studijskog albuma čiji izlazak možemo očekivati sredinom godine. Singl je dobio i prateći video broj iza čijeg koncepta, režije i kamere stoji Admir Švrakić.

Lažni odnosi i korupcija su pušteni s lanca, zato smo tu gde smo: Dino Šaran iz "Letu štuke" za Telegraf (FOTO) (VIDEO)

- Supermarket je sabirni centar različitih likova i klasa. Mesto koje može poslužiti kao presek stanja modernog društva i mentaliteta. Naš novi singl je zapravo jedna poluljubavna pesma o jednom poludruštvu - o svojoj novoj pjesmi izjasnio se i sam autor Dino Šaran dodavši: "Ideja reditelja Admira Švrakića je da na simbolički način predstavi tranzicijski fenomen polovičnosti i površnog, konzumentskog načina razmišljanja. To svakako nije revolucionarna ideja, ali jeste naš doprinos da se stvar sagleda iz više uglova."

Foto: Menart

Pored jedne od najpoznatijih sarajevskih glumica Vanese Glođo, u spotu se u različitim ulogama pojavljuju i svi članovi benda dok je uloga atraktivne, fatalne devojke pripala Alisi Čajić Drmač koju je naša publika imala prilike upoznati u popularnoj seriji "Lud, zbunjen, normalan".

Nakon duže stanke "Letu štuke" su na opšte oduševljenje fanova pre pola godine izbacile svoj prvi singl "Bože zdravlja" otvorivši time priču novog albuma nakon čega je usledio i koncert u rasprodatom zagrebačkom klubu Vintage Industrial Bar-u. Kako su prošle tri godine od njihovog poslednjeg koncerta pred zagrebačkom publikom, dupkom ispunjen bar bio je pokazatelj koliko ih se publika s ovih prostora zaželela. Sa osveženom postavom benda harizmatični Dino Šaran je demonstrirao snagu koncertnog live izvođenja Štuka ne ostavivši te večeri nikoga ravnodušnim.

Foto: Menart

Prema rečima Dina, koji je izjavio kako se nalazi u vrlo kreativnoj fazi, dugoočekivani album će biti raznolik, kombinacija analogije i elektronike, prožet socijalnim i ljubavnim temama u skladu s vremenom.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kobasica srbije

    20. mart 2018 | 09:08

    Odlična stvar, odličan spot, odlična riba. MA sve super!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA