Sloboda Mićalović nikad lepša: Blistala u Nemanjićima kao princeza, ali komentari na epizodu su brutalni (FOTO) (VIDEO)

Trend negativnog komentarisanja nastavio se i ove nedelje

  • 37

U jedanaestoj epizodi serije "Nemanjići - rađanje kraljevine", pod nazivom "Biseri u kosi", mletačka princeza Ana Dandolo, koju glumi Sloboda Mićalović dolazi u Srbiju.

Ko je bila kraljica Ana Dandolo, čukunbaba cara Dušana, i da li je Stefan od pape dobio krunu jer ga je nagovorila da odbaci pravoslavlje (FOTO)

Stefan je u dilemi. Da li da se oženi Raškom ili Anom Dandolo. Ukoliko bi odabrao Anu, to bi bilo od velike koristi za osnaživanje Srbije.

Srpski dvor dočekuje novu vladarku, u stvarnom životu inače suprugu Vojina Ćetkovića, koji tumači glavnu mušku ulogu. Tako se ovaj bračni par ponovo zajedno našao pred kamerama jer su u seriji "Ranjeni orao" već igrali muža i ženu Anđelku i Tomu.

- Udaješ se za šumskog cara - prigovara Ani Dandolo pratilja, Printskrin: Youtube/RTS Prikazuje

Ono što je gledaocima zasmetalo je što se ponovo istorija u seriji prebrzo odvija, pa je Sloboda stigla, ostala trudna i porodila se. Sve to za pola sata jedne epizode.

Printskrin: Youtube/RTS Prikazuje

Mnogi su, međutim, pohvalili Slobodinu glumu u kadrovima u kojima je verodostojno prikazala porođaj i sve ono kroz šta žena prolazi tokom donošenja bebe na svet. Ali su i to duhovito prokomentarisali.

Stefan i Ana se venčavaju. Ana Dandolo rodila je sina, Uroša, u braku sa Stefanom.

Printskrin: Youtube/RTS Prikazuje

Sava je spreman da uz malobrojnu pratnju krene za Srbiju. Nosi kovčeg sa moštima svog oca. Nad kivotom se mire braća Stefan i Vukan. U poslednjoj sceni vidi se vaskrsli Nemanja.

Pogledajte trejler za 11. epizodu:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja...RS

    22. april 2018 | 23:38

    Citav serijal treba jos koji put prikazati,serija je odlicna a kome se ne svidja ne mora da gleda,Bogu hvala bar danas ima na tv-u programa za svaciji ukus.

  • Goran

    22. april 2018 | 23:14

    A zasto ih ne ostavite na miru vise? Greske, pa sta? Ima ih i na mnogo skupljim filmovima pa sto da ne i ovde. Bitna je namera a to je da nam prikazu istoriju na jedan dokumentaran i zanimljiv nacin. Ne moze to da se uradi toliko realno koliko bi neki hteli. Ako vam se ne svidja, promenite kanal i kraj price.

  • Kebina moć

    22. april 2018 | 23:28

    Једна од заиста несумњивих последица запоседања територије неке земље од стране великих сила у двадесетом веку је поништавање идентитета народа који у тој земљи живи. Из искуства других земаља види се да народ једва да је у стању да прати брзину којом почиње да употребљава туђи језик као свој, да се идентификује са туђим историјским личностима заборављајући своје, да познаје боље књижевност свог окупатора од своје књижевности, ДА ГЛОРИФИКУЈЕ ТУЂУ ИСТОРИЈУ ЧЕСТО СЕ РУГАЈУЋИ СВОЈОЈ.... Слободан Милошевић 2.10.2010.г.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA