RAINMAKER: Iron Maiden Tribute ove subote u Božidarcu (FOTO)

Božidarac, sa svojom velikom binom, Rainmakeru daje neograničene mogućnosti da 19. maj učini nezaboravnim i veče kakvo priliči pravoj Iron Maiden energiji

  • 2

U subotu 19. maja sa početkom u 20 časova u Božidarcu, očekuje vas sektakl koji je pripremio jedini Iron Maiden Real Tribute na ovim prostorima - RAINMAKER.

Okupljeni oko velike ljubavi prema bendu Iron Maiden svi se možemo složiti oko jednog - "Maiden England" je jedan od najboljih (po mišljenju mnogih i najbolji) koncert koji je Iron Maiden u svojoj veličanstvenoj i bogatoj istoriji poklonio svojim fanovima. To su i sami Maideni potvrdili, i to 2 puta - prvi put 1988. godine i drugi put 2012. godine. Pošto je Rainmaker već jednom radio "Tour '88", ovog puta su odlučni da treba uraditi i drugi deo - "Maiden England World Tour 2012" i zaokružiti čeličnu priču.

Foto: Type O Positive

Božidarac, sa svojom velikom binom, Rainmakeru daje neograničene mogućnosti da 19. maj učini nezaboravnim i veče kakvo priliči pravoj Iron Maiden energiji.

- Kao i uvek, obećavamo nezaboravan provod, puno tvrdog zvuka, "real live" doživljaja, pregršt konfeta, hladnog piva... i naravno SCREAM FOR MEEEEEEEEEEE BELGRADEEEEEE... - rekao je Željko, frontmen ovog sastava.

Foto: Promo/ quare Bozidarac

U međuvremenu, dok se bend bude zagrevao u bekstejdžu, vas će zagrevati DJ Kedlavi, stoga pripremite uši za mnogo dobrog metala. Rainmaker, po prvi put, planira profesionalno snimanje svog koncerta. Fanastična scenografija, kao i luda atmosfera koja prati ovaj bend će konačno biti zabeležena kako dolikuje:

- Budite deo Rainmaker porodice, jer kroz godine koje smo ostavili iza nas, družeći se i deleći čeličnu energiju i onu dobru i onu još bolju... to smo sa vama i postali - porodica - poručili su momci iz benda.

Ulaznice u predprodaji možete kupiti u FELIX SHOP-u po ceni od 300 dinara, dok će na ulazu stajati 400 dinara.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA