Leto je stiglo, budite divlji i slobodni! Vreme je za W.O.L.F. 2018 (FOTO)

Od 26 do 29 jula za ljubitelje aktivnog odmora, adrenalina i sportova na vodi ove godine svi putevi vode u Stražu

  • 0
Foto: Promo

Reka, šuma, muzika, kampovanje, zipline, kajakarenje,WOLF AVANTURA!

Od 26 do 29 jula za ljubitelje aktivnog odmora, adrenalina i sportova na vodi ove godine svi putevi vode u Stražu. Way Of Life Festival i Spomenik prirode u Straži su pravo odredište za zabavu, kampovanje, kreativno izražavanje, dečije vratolomije, ali i dobar elektronski zvuk na dva stage-a.

Na lineup-u imena iz preko 20 država a neka od njih su niko drugi nego Vibrasphere, Bitkit, E Mantra, Boom Shankar, DigiCult, Suduaya, Vertex, Tropical Bleyage i mnogi drugi. Ceo line up, program i satnicu pogledajte na sledecem linku.

Foto: Promo

Definitivno festival vredan pažnje, manifestacija na kojoj nema predrasuda. Posetiće je mladi i stari, različitih kulturnih i ideoloških shvatanja,  na ovom dogadjaju sve razlike se potpuno poništavaju vibracijama pozitivne energije i osmesima srećnih ljudi. Tako da, spakujte kamperske rančeve, udobnu garderobu, povedite svoju decu jer ovo je festival koji okuplja i slavi zajedništvo, ljubav i prirodu.

Podelite radost i svoju energiju na podijumu za igru, jer samo ovde možete da igrate kao da vas niko ne gleda.

Ako niste još odlučili kako da provedete vrele letnje dane, mi Vam savetujemo WOLF 2018 u Straži! Pristupačne cene karata i bogat program ne daje vam mnogo prostora da se dvoumite. Ako nam neverujete, upoznajte festival na www.wayoflifefest.org i uverite se sami.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA