10 poznatih serija nisu imale kraj kakav je planiran: Mnogi kažu da su ih poslednje epizode razočarale (VIDEO)

Mnoštvo ideja koje se mogu čuti odbaci se kada dođe vreme da se serija završi

  • 0

Nije lako smisliti završetak serije posle niza godina snimanja i prikazivanja, pa se često dešava da poslednja epizoda podeli publiku koja često zna da bude razočarana krajem. Mnoštvo ideja koje se mogu čuti odbaci se kada dođe vreme da se serija završi, ali se stvaraoci trude da imaju više opcija, za svaki slučaj.

Ovo je spisak 10 serija koje su imale snimljeno nekoliko verzija poslednjih epizoda, ako se desi da informacija o finalnoj epozodi "procuri".

1. Sajnfild / Seinfeld

Ova serija je imala devet sezona i kraj iz dva dela koji su fanovi mrzeli. Završava se hapšenjem glumaca i osudom na godinu dana zatvora, a alternativni kraj ima ulogu koja nije ispaštala zbog kriminalne ravnodušnosti.

2. Seks i grad / Sex and the City

Na kraju ove serije čija se radnja odvija u Njujorku, glavna glumica Keri raskida vezu zbog koje se preselila u Pariz i vraća se u Ameriku kao i njena druga velika ljubav. U drugim verzijama Keri se vraća u Njujork i poziva svoje drugarice da joj budu deveruše na venčanju sa partnerom sa kojim je otišla u Pariz, a postoji i verzija po kojoj raskida sa obojicom.

3. Kako sam upoznao vašu majku / How I Met Your Mother

Ova serija je imala možda najkontraverzniji kraj. Posle devet sezona otkriven je identitet majke i da je umrla šest godina pre nego što je Ted - glavni glumac počeo svojoj deci tinejdžerskog uzrasta da priča o tome kako su se upoznali.

U alternativnom kraju Tedova supruga je još uvek živa i priča deci istu priču, a šou se ubrzano vraća na sve momente koji su doveli do njihovog upoznavanja.

4. Everwood

Serija je završena pre vremena posle četiri sezone i mnogo je razočarale gledaoce i kritičare. Na kraju par za koji se nije znalo hoće li ili ne izjaviti ljubav jedno drugom, izražava svoja osećanja. Završetak je zatvarao priču iako nije bilo sigurno da li se završava snimanje. U drugoj verziji producenti su snimali tako da se podrazumeva nastavak sezona.

5. Bratstva i sestrinstva / Greek

Četvorogodišnja koledž drama je završena tako što se glavni glumci opraštaju od prijatelja i odvoze se pravo na studije. Autori serije kažu da su namerno ostavili otvoren kraj, kao i da su ranije planirali da prikažu dešavanja dve godine kasnije. U alternativnom kraju glavni par se rastaje i dogovore se da se nađu kad jedno od njih diplomira

6. Džeriko / Jericho

Serija o stanovnicima malog grada Kanzasa koji je pretrpeo nuklearni napad trajala je samo dve sezone. Producenti nisu bili sigurni hoće li nastaviti snimanje, pa su uradili dva kraja od kojih nijedan nije gledaocima ponudio stvarno zatvaranje serije.

7. Igra prestola / Game of Thrones

Osma sezona je tek trebalo da se snima, a producenti iz zbog straha da pre vremena ne dođe u ruke hakera snimili više završetaka.

8. Dekster / Dexter

Rutinski je uvrštena među serije sa najgorim završecima. Posle osam sezona Dekster odustaje od svog plana da živi sa svojom devojkom i njenim sinom i odlazi da vozi brod. Preživljava oluju, jer producentima nije bilo dozvoljeno da "ubiju" lik.

9. Porodica Soprano / The Sopranos

Držali su gledaoce u neizvesnosti, a onda Toni umire na kraju jednostavnim skakanjem u crn ekran u finalnom momentu. Postojao je i drugi kraj, ali autor serije kaže da je zaboravio tačno kakav.

10. Vampirski dnevnici / The Vampire Diaries

Prvobitno je odlučeno da dva glumca umru spasavajući devojku i da je posmatraju kao duhovi. Kada je devojka napustila seriju, posle šeste sezone, odlučeno je da se ne radi više o ljubavnom trouglu i da se u nastavku prati bratsku ljubav.

(Telegraf.rs/businessinsider.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA