Promocija 57. Oktobarskog salona: "Čudo kakofonije" u petak u podne ispred kulturnog centra Beograda

Ovaj muzički poklon Beograđanima, svim posetiocima izložbe i gostima Beograda, samo je uvod u ČUDO KAKOFONIJE

  • 0
Foto: Promo

Ovogodišnji 57. Oktobarski salon promovisaće svoj predstojeći program i umetnike u petak, 7. septembra u 12 časova malim koncertom Bojane Vunturišević na platou ispred Kulturnog centra Beograda na Trgu republike!

Ovaj muzički poklon Beograđanima, svim posetiocima izložbe i gostima Beograda, samo je uvod u ČUDO KAKOFONIJE, jednu od najvećih regionalnih izložbi savremene umetnosti, koja će od 15. septembra do 28. oktobra u pet galerijskih prostora predstaviti radove 72 umetnika iz celog sveta, koje su ove godine izabrali i osmislili kustosi Danijel Kvaran i Gunar Kvaran!

Bojana Vunturišević je ozbiljno ime savremene srpske pop scene, sveža šarmantna ženska snaga na njoj i autorka nekih od najpevljivijih pesama u poslednje vreme. Njen debi album "Daljine" (Mascom), koji se pojavio krajem prošle godine, s pravom je privukao dosta pažnje publike i kritike zaraznim hitovima, kakvih dugo nije bilo na našem tržištu!

Printskrin: Youtube/Bojana Vunturišević Official Channel

Do nedavno, Bojana Vunturišević bila je "nekadašnja pevačica benda Svi Na Pod", u kome je svojevremeno počela karijeru, osvojila srca publike i proslavila se kao frontwomen. Sada je dovoljno da se "malo, malo" zapeva i ljudi prepoznaju veliki hit "Kese, Etikete" sa njenog prvog izdanja, koje su kritičari svrstali u top tri regionalna albuma za prethodnu godinu.

Printskrin: Youtube/Bojana Vunturišević

Ova mlada dama vrsnog vokala, ali i jedinstvene harizme, koja se manifestuje kroz sada već prepoznatljiv nastup u kome kombinuje lični šarm, nesvakidašnje originalne plesne pokrete i koreografiju koja uvek prati koncertno izvođenje pesama, ne ostavlja nikog ravnodušnim (deo teksta Dragana Ambrozića).

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA