Vratila se legendarna dadilja Meri Popins: Letela je uz pomoć kišobrana, pomagala deci, a 25 godina kasnije, opet im treba (VIDEO)

Premijera filma o Meri Popins zakazana je za 19. decembar

  • 1

Priča o magičnoj dadilji Meri Popins u jednoj londonskoj porodici početkom 20. veka, koja doslovno pada sa neba sa čarobnom ručnom torbom u koju i nameštaj staje, dobila je nastavak "Mary Poppins returns". Pre samo nekoliko sati objavljen je i trejler filma čija će premijera biti 19. decembra ove godine.

"Mesi, mesi, neće ništa da ti škodi": Kultni film „Varljivo leto ’68“ sada ćemo gledati u novom sjaju (FOTO)

Legendarnu dadilju koju je glumila Džuli Endruz nasledila je glumica Emili Blant. Radnja filma odvija se 25 godina nakon originala. Sada odrasli, Majkl i Džejn Benks, doživeli su lični gubitak i potreba im je pomoć bivše dadilje. Džejn se bori za prava radnika, a Majkl je udovac sa troje dece koju odgaja u kući u Čeri tri lejnu, koju može da izgubi.

Originalni film Roberta Stivensona iz 1964. godine sa Džuli Endruz i Dikom Van Dajkom osvojio je pet Oskara, a među njima i onaj za najbolju žensku ulogu. Zanimljivo je i to da se iz originalnog filma u nastavku pojavljuje glumac Dik Van Dajk kao sin lika iz prvog dela filma.

Premijera "Povratka Meri Popins" zakazana je za 19. decembar 2018. godine.

Podsetite se i detalja iz filma iz 1964. godine:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA