Javio se Džoni Štulić na Jutjubu i svim ljubiteljima Azre popravio dan (VIDEO)

Niko ne može prihvatiti činjenicu da se Džoni nikada neće vratiti i napraviti koncert

  • 6

Džoni Štulić od kraja osamdesetih godina ne živi na prostoru bivše Jugoslavije, a bivšim se sunarodnicima obraća s vremena na vreme. Jedno od retkih obraćanja javnosti Štulić je imao na hrvatskom mediju Index, a njegovi fanovi nikako ne mogu prihvatiti činjenicu da se nikada neće vratiti i napraviti koncert na Balkanu.

Zlatomir je naučnik iz Novog Sada koji je napisao doktorat o Džoniju Štuliću, a evo zašto je odabrao baš tu temu (FOTO)

S popularnošću Jutjuba poslednjih deset godina na našim prostorima porastao je i interes za muzikom koja se nekad slušala, ali Štulić svoje pesme nije prepustio društvenim mrežama.

Objavljuje ih sam, pa obožavaoci Azre na Jutjubu mogu da slušaju hitove u tri kompilacije koje je objavio sam Džoni. Nazvao ih je Filigranska Azra, a povremeno je objavljivao i svoje obrade starih hitova poznatih jugoslavenskih bendova i izvođača.

Džoni Štulić Printskrin: Youtube/bosazing

Jutros je sve pretplatnike kanala Petrović Petar čiji je vlasnik Džoni prijatno iznenadila nova objava. Štulić je objavio ceo album "Krivo srastanje" i fanovi su se oduševili. Na Jutjubu su sada i 3N, Pukovnik i pokojnik, Mon ami, Bez komentara, Jane, Krivo srastanje, Klinček stoji pod oblokom, MSP, Duboko u tebi i Flash.

Štulić je izbacio pesmu "Nešto između", te na Jutjubu izdanje Krivog srastanja ubacio kratki instrumental pesme Zvira voda.

Džoni Štulić Printskrin: Youtube/PETROVICPETAR

Iako su pesme preslušane tek šest hiljada puta, fanovi su oduševljeni i ne kriju da im je Štulić već jutros uspeo popraviti dan, a neke su pesme toliko pogodile da su umesto kafe jutros popili rakiju.

Štulić je "Krivo srastanje" na Jutjubu postavio 34 godine nakon što je Jugoton objavio ploču, a kao i na vinilu snimka na Jutjubu završava kultnom pesmom "Flash", koja je, prema mišljenju mnogih, jedna od najvećih njegovih pesama.

(Telegraf.rs/ Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • salko

    18. septembar 2018 | 16:35

    Umjetnost..izmedju sedamdesetih i devedesetih nastalo je toliko hitova da je nemoguce napraviti i kompilaciju od sto pjesama.Uvijek ce se pojavit,,jos neka,koja se mogla uvrstit,,Sretna vremena...

  • Kiza

    18. septembar 2018 | 19:17

    Imam 30g. i krisom sam slusao na caletovom gramofonu...ploca i cd dva sveta...covek je doktor muzike...ziv bio Dzoni legendo

  • Viki

    19. septembar 2018 | 08:08

    Legenda nad legendama. Retko za Balkance.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA