≫ 

Prvi dan sajma medija: Da li je digital ubica printa ili ne? (VIDEO)

Moderator će biti Aleksandar Jovanović, glavni urednik Telegraf.rs, a među panelistima su: Dejan Vukelić, direktor redakcije Telegraf.rs, Jasmina Koprivica, direktor b92.net, Antena Srbija, Marko Stjepanović, glavni i odgovorni urednik Blic.rs i Saša Milovanović, direktor dnevnog lista Srpski telegraf i portala Republika.rs

  • 0

Treći sajam informisanja, komunikacija i marketinga počeo je danas i trajaće do nedelje 29. oktobra. Prvog dana Sajma medija u Hali 3 Beogradskog sajma, osim predstavljanja vodećih medija na štandovima, njihovi urednici i novinari u sali za prezentacije "Media Marketa" razmeniće mišljenja na različite teme.

Treći sajam medija "Media Market": Digital ubica printa s predumišljajem ili bez (FOTO)

U 13 sati počinje diskusija na temu: "Mladi i mediji", dok je u 15 sati glavni događaj na kome ćemo saznati da li je "Digital ubica printa sa predumišljajem ili bez?". Moderator će biti Aleksandar Jovanović, glavni urednik Telegraf.rs, a među panelistima su: Dejan Vukelić, direktor redakcije Telegraf.rs, Jasmina Koprivica, direktor b92.net, Antena Srbija, Marko Stjepanović, glavni i odgovorni urednik Blic.rs i Saša Milovanović, direktor dnevnog lista Srpski telegraf i portala Republika.rs.

Ovaj panel možete uživo pratiti na našem sajtu.

Foto: Promo

U 17 sati EX YU legenda Željko Bebek predstaviće svoj novi album, čime će se ujedno i obeležiti završnica prvog dana Sajma medija "Media market".

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA