Šamar Njujork Tajmsa nadobudnim štampanim medijima: Odluka budućnosti medijskog giganta (VIDEO)

Ne držite papir, ne klikćete, već vam neko čita vesti koje vas interesuju

  • 0

Renomirane dnevne novine "Njujork Tajms" (NYT) prepoznale su vrednost pametnog zvučnika Google Home  i odlučile da svima koji su pretplaćeni na digitalnu verziju NYT pomenuti gedžet ponude po izuzetno niskoj ceni.

Pametni zvučnik Google-a špijunirao ljude po ceo dan zbog fantomske greške!

Naime, "Njujork Tajms" je svim pretplatnicima koji čitanje digitalne verzije novina plate za narednih godinu dana ponudio Google Home za samo 17 dolara. Regularna cena ovog zvučnika je inače 129 dolara.

Čitaoci su za nekoliko minuta razgrabili svu količinu Google Home zvučnika koje je NYT imao, a upravo to pokazuje koliko se ljudi okreću drugačijem načinu praćenja i čitanja najnovijih vesti.

Google Home se javlja na vaše "Hey Google, play The New York Times" Printksrin: Youtube/The Verge

Google Home je zvučnik koji je povezan na internet i koji ispunjava naredbe koje mu korisnik zada glasom. Sve veći broj domova u svetu, naročito u Americi ima pametne zvučnike i redovno ih koriste kako bi im oni iščitali najnovije vesti.

NYT je prepoznao ovaj potencijal kao način da prigrabi novu publiku, naročito mlade čitaoce koji su vični poznavaoci tehnologije i ovakvih gedžeta.

Još jednom su pokazali da ne robuju starim navikama, da su spremni da se uhvate u koštac sa današnjim svetom i njegovom omladinom posebno čije su potrebe kada je informisanost u pitanju davno prešle držanje papira u rukama.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA