Nova godina portala Telegraf.rs: Novi menadžment, nova zgrada, novi studio, novi projekti... (FOTO)

Značajna ulaganja rezultat su konstantnog rasta portala Telegraf.rs na svim poljima, kako po poseti i čitanosti, tako i po prihodima, novim projektima i novim radnim mestima

  • 9

Stefan Milošević (30) imenovan je za novog glavnog i odgovornog urednika internet portala Telegraf.rs.

Milošević je 1. januara 2018. godine na toj poziciji zamenio dosadašnjeg glavnog i odgovornog urednika Aleksandra Jovanovića (49), koji je preuzeo funkciju kreativnog direktora produkcije portala Telegraf.rs. Takođe, Slobodan Pikula (43) je 1. januara 2018. godine preuzeo funkciju direktora Telegraf televizije.

Redakcije portala Telegraf.rs i Telegraf televizije krajem novembra 2017. useljene su u novu modernu zgradu na istoj adresi, Savski nasip 7 u Beogradu. U okviru novog poslovnog prostora nalaziće se i najsavremeniji televizijski studio.

Ova značajna ulaganja rezultat su konstantnog rasta portala Telegraf.rs na svim poljima, kako po poseti i čitanosti, tako i po prihodima, novim projektima i novim radnim mestima.

Rast je prirodno zahtevao i određene kadrovske promene, poput uvođenja novih funkcija i pregrupisavanja unutar postojeće redakcije.

Portal Telegraf.rs nastaviće i u budućnosti da ulaže u širenje portfolija i nove projekte. Otvaraćemo nova radna mesta na koja ćemo dovoditi iskusne profesionalce, ali i mlade kadrove željne znanja i voljne da postanu deo naše sve brojnije porodice.

Stefan Milošević

Stefan Milošević rođen je 9. aprila 1987. godine u Beogradu. Novinarsku karijeru počeo je još kao srednjoškolac, 2005. godine u dnevnom listu "Sport", gde se zadržao do 2009.godine. Nepunih šest meseci provedenih u sportskoj rubrici lista "Blic" preporučilo ga je osnivačima portala Telegraf.rs, u kojem radi od njegovog osnivanja.

Od januara 2013. obavljao je funkciju urednika sportske rubrike Telegrafa, sve do oktobra 2016. godine, kada je imenovan za zamenika glavnog i odgovornog urednika.

Stefan Milošević: "Hvala na ukazanom poverenju. Predvoditi tim Telegraf.rs kao glavni i odgovorni urednik i dalje ima za cilj jedno, da čitaocima ostanemo prvi klik svakog dana. Nastavljamo u istom ritmu Telegraf misiju u kojoj smo već šest godina najbrži i najkreativniji portal u regionu."

Aleksandar Sale Jovanović

Aleksandar Saša Jovanović rođen je 12. februara 1968. u Beogradu. Radi u Telegrafu od osnivanja, od čega je više od pet godina obavljao funkciju glavnog i odgovornog urednika. Pre ulaska u online svet bio je jedan od retkih ljudi iz srpskih medija koji se oprobao u svim autorskim formama i svim vrstama novinarstva.

Bio je urednik i novinar u gotovo svim dnevnim novinama, brojnim nedeljnicima, mesečnim izdanjima, autor je nekoliko nagrađivanih romana i zbirki priča, bio je urednik, voditelj i producent u više radio i TV emisija i jedan je od zvanično najčitanijih autora i kolumnista u Srbiji u poslednjih 20 godina.

Prvi članak objavio je pre tačno 31 godine u listu "Sport". Otac je Milici (24) i Viktoru Janu (4 meseca).

Aleksandar Jovanović: "Ponosan sam što mi je ukazana čast da kao član Telegraf familije nastavim svoj rad na još odgovornijoj poziciji kreativnog direktora produkcije. Ulaskom u sedmu godinu rada u kompaniji dostižem vrhunac svoje karijere kao autor, kao menadžer, kao kolega i kao otac.

- Zahvaljujući ponajviše dobrim ljudima koji su verovali u mene, kao i dobrim ljudima koji su verovali meni. Zahvaljujući najboljem timu. Nova 2018. donosi nove ideje, nove projekte, novu energiju. Nove radosti i nove osmehe. I nove pobede. Jer, mi ne umemo drugačije."

Slobodan Pikula

Slobodan Pikula rođen je 26. avgusta 1974. u Zadru. Počeo je da radi u medijima 1996. godine kao fotograf u listu "Večernje novosti", a fotografsku, uredničku i menadžersku karijeru nastavio je u više medijskih kuća, između ostalih i u redakciji portala Telegraf.rs, gde je radio od osnivanja.

Radio je na 17 filmova inostrane produkcije. Poslednje četiri godine proveo je u redakciji "Blica" na poziciji direktora foto i video sektora.

Slobodan Pikula: "Razlog zbog kojeg sam prihvatio poziv da se vratim u Telegraf je profesionalni izazov, jer smatram da je došlo pravo vreme za dalji napredak portala i stvaranja novih medijskih formata, čiji bih deo želeo da budem."

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • :))

    11. januar 2018 | 17:43

    Bravooooo! Samo napred!

  • Milan

    11. januar 2018 | 19:13

    Pozdrav timu koji jr dostigao vrh, jos veci vama koji imate sve predispozicije da dohvatite samo nebo.

  • salko

    11. januar 2018 | 20:58

    Dobri clanci,intervjui,osvrti na bitna desavanja i mogucnost da se iznesu i suprotstavljena misljenja.Odlicni ste,puno srece u daljem radu!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA