Dačić: Vučić će odlučiti da li ja ostajem u vlasti!

- Ništa što je poslednjih dana objavljeno u vezi s mojim ulaskom u vladu, kao i ulaskom SPS, nije tačno. To su samo nagađanja koja nemaju utemeljenje - rekao je Ivica Dačić

  • 11

Lider SPS-a i premijer Ivica Dačić kaže da ništa što je poslednjih dana objavljeno u vezi sa njegovim ulaskom u vladu, kao i ulaskom SPS-a, nije tačno.

- Ništa što je poslednjih dana objavljeno u vezi s mojim ulaskom u vladu, kao i ulaskom SPS, nije tačno. To su samo nagađanja koja nemaju utemeljenje - rekao je Dačić u intervjuu za Kurir.

On je dodao komunicira samo s Aleksandrom Vučićem, i da je lider naprednjaka jedini koji će odlučivati o njegovom opstanku na vlasti, prenosi Tanjug.

Na pitanje da to znači da ne ulazi u vladu i da ne nastavlja saradnju sa SNS-om i Vučićem, Dačić je odgovorio odrečno i rekao da nikakvi razgovori sa SNS nisu zvanično vođeni.

- Kako me je obavestio lično Aleksandar Vučić, razgovori će početi od ponedeljka, kad će biti predstavljen i program - rekao je Dačić.

Na pitanje da li mu je poznato hoće li on i SPS biti prvi pozvani na razgovor, Dačić je rekao da to ne zna i da to nije ono najbitnije što se njega tiče.

- Ne lečimo mi sujetu, nego treba da vodimo državu - rekao je Dačić u razgovoru za Kurir.

Lider naprednjaka i prvi potpredsednik vlade u tehničkom mandatu, Aleksandar Vučić, izjavio je da će najpre razgovarati sa liderom Saveza vojvođanskih Mađara Ištvanom Pastorom.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ABCD

    5. april 2014 | 10:37

    Dačiću imaš puno loših koalicionih partnera oko sebe, a bogami i u tvojoj partiji, tako ne verujem da si pozeljan u vladi, hallo bre imaš onog Bajatovića koji mesečno prima 32,000 € ili pazi ovo dnevno 1.100€ . ili onora Ruzića Krkobabiće koji su uništili penziski fond.

  • Mila

    5. april 2014 | 11:35

    Nije moguće da ste raspisivali izbore zbog Madjara !!!

  • Misko Lazic

    5. april 2014 | 10:23

    Gospodine Dacicu moje mišljenje je dabiste vi bili najbolja opozicija na svetu.Sobzirom da ste jedini političar koji bi mogao dase nosi sa svim ostalima.Ali uzimamo u obzir daste počeli jedan veliki posao ija mislim daste sposobni da ga završite.Mi Goranci ili većina je sigurna danas nebiste porodali Albancima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA