DS neće da se seli iz Krunske!

Za oko mesec dana vila u Krunskoj bi trebalo da se vrati braći Draganu i Branku Bobu Božiću, čiji je otac Dobrivoje Božić nedavno rehabilitovan. To, međutim, ne znači da će DS tražiti novi prostor u koji će preseliti centralu stranke, jer im zakon dozvoljava da na istoj adresi ostanu još najmanje tri godine

  • 6

I naredne tri godine demokrate će najverovatnije ostati u Krunskoj, iako će Agencija za restituciju starim vlasnicima vratiti vilu u kojoj je sedište DS-a.

Za oko mesec dana vila u Krunskoj bi trebalo da se vrati braći Draganu i Branku Bobu Božiću, čiji je otac Dobrivoje Božić nedavno rehabilitovan.

To, međutim, ne znači da će DS tražiti novi prostor u koji će preseliti centralu stranke, jer im zakon dozvoljava da na istoj adresi ostanu još najmanje tri godine.

Kako za "Blic" kaže lider demokrata Dragan Đilas, selidbe za sada neće biti.

- Nastavićemo da plaćamo zakup u skladu sa zakonom. U ovom trenutku ne razmišljamo o preseljenju - navodi Đilas.

Jedan od braće naslednika Branko Bob Božić nedavno je bio u Beogradu. Tada je za Telegraf između ostalog rekao da od početka procesa ima dobru saradnju sa demokratama, kao i da su ga više puta lepo primili. On je svestan da DS ima pravo da tom objektu ostane još tri godine po istim uslovima, a kako je naveo, još nije odlučio šta će dalje uraditi s njim.

Vilu u Krunskoj ulici Demokratska stranka zakupila je pre više od 15 godina. Objekat im iznajmljuje Poslovni prostor opštine Vračar i to po ceni od oko 1.500 evra. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivanjica

    7. april 2014 | 14:44

    Kakve 3 godine, kakvi bakrači. Pa ovi se gase za godinu dve. Treću neće ni da dočekaju.

  • Milka Jerinic

    7. april 2014 | 13:59

    Iako se u tekstu spominje da imaju pravo jos tri godine da ostanu u vili, da imaju iole saosecanja iselili bi se i prepustili vilu vlasnicima posle toliko godina, pa neka oni odluce sta dalje.

  • Rae

    7. april 2014 | 12:35

    1.500 E? Heh - pa ja placam $1.300 stan na iznajmljivanje, a kvadratura je 10 puta manja! Necete? Kssssssssssssssss psssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA