EKSKLUZIVNO: Evo kako izgleda Tomin razlupani mercedes od 1.000.000 evra! (FOTO)

Pogledajte kako je izgledao blindirani "Mercedes" od 1.000.000 evra nakon sudara sa autobusom, posle čega je procenjena totalna šteta na automobilu

Blindirani “Mercedes GL 500 brabus” koji je predesdnik Srbije Tomislav Nikolić dobio na poklon od šeika iz Ujedinjenih Arapskih Emirata potpuno je uništen u sudaru sa autobusom, a Telegraf.rs vam ekskluzivno donosi fotografije polupanog automobila.

Podsetimo radnik servisa “Mercedesa“, M. I., slupao je tokom probne vožnje blindirani “Mercedes GL 500 brabus koji je predesdnik Srbije Tomislav Nikolić dobio na poklon od šeika iz Ujedinjenih Arapskih Emirata vredan milion evra.

Do sudara je došlo kada je on naleteo na autobus u Ulici Đorđa Stanojevića na Novom Beogradu. Šteta je totalna, a istraga ukazuje da je za nesreću odgovoran vozač autobusa.

Radnik servisa je povređen i prebačen na lečenje, dok za vozača autobusa još nema informacija.

UPOZORENJE: Zabranjeno preuzimanje, kopiranje ili bilo kakvo drugo korišćenje fotografija bez dozvole uredništva portala Telegraf.rs.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    11. april 2014 | 12:25

    A autobusu ništa... možda je bezbednije da se predsednik vozi u autobusu nego u džipu od milion evra...

  • Borcanac

    11. april 2014 | 12:41

    Ja bih prema slikama zakljucio da je ustvari autobus blindiran

  • Smesna sluzba

    11. april 2014 | 13:32

    Da razjasnimo par stvari... ovo ili se nije desilo kao sto pise vec se nesto zataskava ili je nasa sluzba smesna i katastrofalno organizovana. Vozilo u kojem se vozi predsednik drzave ne sme biti neobezbedjeno 24h. U slucaju servisa 2 pripadnika sluzbe moraju konstantno da vrse opticki uvid u sve prepravke i radove na istom. Vozilo ne sme da vozi pera, zika, mika bez pratnje sluzbenog lica zaduzenog za to vozilo. Ima tu jos gomila protokolarnih stvari koje moraju da se ispostuju. Zato i postoji protokol... ne kazem da ce bilo ko da uradi bilo sta na vozilu ali se mora posmatrati da postoji mogucnost da neko izvrsi prepravke na vozilu, onesposobi vitalan uredjaj na vozilu, ugradi prislusni uredjaj, ugradi gps uredjaj itd.. vozilo u kojem se vozi predsednik majstor voza po gradu??? Pa mogao je auto staviti u raspologanje trecim licima koji mogu sve gore navedeno uraditi. Prica je smesna a ako je istinita onda je nasa sluzba tragicna i amaterska. Treba zaposliti ljude koji prate protokol a i ljude koji ce da napisu nove detaljne protokole...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA