Maja Gojković na čelu Skupštine Srbije!

Na čelu Skupštine Srbije biće funkcionerka Srpske napredne stranke Maja Gojković, a kao kandidati za tu funkciju pominju se i Zoran Babić, Goran Knežević i Jadranka Joksimović

  • 9

Na čelu Skupštine Srbije biće funkcionerka Srpske napredne stranke Maja Gojković! Beogradski mediji objavili su danas da je SNS, nakon odustajanja od ideje rotirajućeg predsednika Skupštine, suzio izbor budućeg predsednika parlamenta.

Kao mogući predsednici Skupštine u današnjim novinama pominjali su se Zoran Babić, predsednik poslaničkog kluba SNS u prethodnom sazivu parlamenta, Goran Knežević, bivši ministar poljoprivrede, kao i funkcionerka SNS Maja Gojković.

Inače, Skupština Srbije sutra bira predsednika parlamenta, potpredsednike i radna tela, čime će biti završeno konstituisanje ovog najvišeg zakonodavnog tela.

Na sednici 16. aprila potvrđeni su mandati novim poslanicima, a sutra bi trebalo da bude zaokružen proces izbora novog saziva parlamenta.

Potom bi poslanici u četvrtak, 24. aprila, trebalo da razmatraju zakone o vladi i o ministarstvima, da bi se o njima glasalo u subotu, 26. aprila. Novi ministri će, kako je najvljeno, zakletve pred poslanicima položili 27. aprila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Иностранные наемник

    22. april 2014 | 10:59

    Oooo super...sad će da se gradi nova autobuska stanica u Beogradu...po uzoru na Novosadsku

  • Adonis 73

    22. april 2014 | 11:48

    Ovi stvarno hoce da ponize Skupstinu do kraja. Aferim!

  • JR

    22. april 2014 | 11:41

    To bi bila prva i prava glupost. Pa da li iko zna da je ta gospodja unakazila NS dok je bila vlasti. I danas se divimo po NS njenom znanju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA