Zorana Mihajlović izribala direktore: Ko neće da radi, nek podnese ostavku!

Ministarka je poručila da onaj ko je nesposoban da to isprati, zna gde su vrata, kao i da se greške više neće tolerisati

  • 19

Zorana Mihajlović, ministarka saobraćaja i građevine, poručila je šefovima državnih firmi, agencija i direktorata da se greške više neće tolerisati, a da ko ne želi da radi, treba odmah da podnese ostavku.

- Prvo im je tražila da se predstave ko su i šta su pre radili. Potom je tražila da se izjasne šta je kritično kad je u pitanju poslovanje njihovih preduzeća i već tada su neki počeli da "briljiraju". Žalili su se na poslovni prostor, zapošljavanje ljudi... Ministarka ih je odmah prekinula i pitala: "Da li se vi to šalite, da li to zaista smatrate ozbiljnim problemom?". Svi su se ućutali, niko nije smeo ni da bekne - prenosi za "Blic" jedan od direktora.

Kako se dodaje, ministarka je poručila da onaj ko je nesposoban da to isprati, zna gde su vrata, kao i da se greške više neće tolerisati. Od svih koji su bili na sastanku zatražila je da do sutra dostave konkretne predloge za unapređenje poslovanja, kao i da ne sme više da se dogodi da ona iz medija saznaje za neke probleme.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    4. maj 2014 | 10:39

    Hahaha, kakav cinizam, pa što nisi smenila Bajatovića i njemu pokazala vrata?

  • Sinisa

    4. maj 2014 | 11:36

    A ko ce vama pokazati vrata ako zasluzite?!

  • js

    4. maj 2014 | 14:09

    Ti ljudi ne pricaju engleski a direktori su!! Ja pricam dva jezika , al radim kao konobar!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA