MINISTRI HEROJI: Evo kako se srpski političari bore protiv vodene stihije! (FOTO) (VIDEO)

Ministri Vlade Srbije obišli su gotovo sva kritična mesta u Srbiji koje je pogodila poplava, kako bi na licu mesta videli koje je mere neophodne prvo uraditi, kako bi se spasili životi građana

  • 28

Skoro svi ministri u Vladi Srbije izašli su na kritična mesta zahvaćena poplavama kako bi pomogli građanima i uvideli koje su to mere koje prvo treba uraditi.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić danas je na sednici Republičkog štaba za vanredne situacije "naredio" svima da izađu na teren kako bi pomogli građanima, poručivši da je najvažnije da se spasu ljudski životi!

Ministar odbrane Bratislav Gašić obišao je pripadnike Vojske Srbije koji, u saradnji sa vatrogasnim jedinicama, u Šapcu rade na sprečavanju prodiranja vode u domaćinstva u pojedinim delovima grada.

Potpredsednik Vlade i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture prof. dr Zorana Mihajlović jutros je bila u obilasku Ibarske magistrale posle alarmantnih informacija da je na ovom, jednom od prioritetnih puteva u Srbiji, saobraćaj prekinut zbog poplava i odrona na nekoliko tačaka.

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Nebojša Stefanović obišao je opštinu Lazarevac, u kojoj je zbog obilnih padavina, kritično stanje zbog poplava.

I gradonačelnik Beograda Siniša Mali obišao je mesta u Lazarevcu koje su pogođene poplavama zbog kojih je u čitavom mestu morala biti isključena struja.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sladja

    15. maj 2014 | 13:17

    Ako su ovo heroji,sta su onda vatrogasci? Njima niko ne drzi kisobran. Svaka cast sto kisnu (a ne moraju) ali nazivati ih herojima je smesno!

  • Koja MashUp

    15. maj 2014 | 13:11

    HEROJI?!?!?!?!?!? STVARNO?!?!?!?

  • Kijavata

    15. maj 2014 | 13:17

    Ministrima treba zabraniti pojavljivanje na televiziji.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA