Dušan Bajatović dao više novca od "Srbijagasa" za pomoć ugroženima!

Javno preduzeće "Srbijagas" uplatilo je dva miliona dinara pomoći na namenski račun Vlade Srbije, a direktor tog preduzeća Dušan Bajatović uputio ličnu pomoć od 2,2 miliona dinara

  • 51

Javno preduzeće "Srbijagas" uplatilo je dva miliona dinara pomoći na namenski račun Vlade Srbije za otklanjanje posledica poplava koje su zadesile našu zemlju, dok je direktor tog preduzeća Dušan Bajatović uputio ličnu pomoć od 2,2 miliona dinara.

To je samo deo pomoći koju zaposleni u Srbijagasu planiraju da upute nastradalom stanovništvu, navodi se u saopštenju tog preduzeća.

U toku je prikupljanje materijalne pomoći u vidu osnovnih životnih namirnica, hrane za bebe, sredstava za higijenu, ćebadi, odeće i obuće, koju će zaposleni Srbijagasa dostavljati na ugrožena područja narednih dana.

Pored toga, radnici Srbijagasa svih ovih dana učestvuju i u akcijama ojačavanja nasipa na terenu širom Srbije, a kompanija je u te svrhe na raspolaganje dala prevoz do tih lokacija.

U saopštenju se navodi da je generalni direktor "Srbijagasa" Dušan Bajatović, koji deo svojih prihoda već godinama izdvaja u humanitarne svrhe, najugroženijima uputio ličnu pomoć od 2.200.000 dinara.

Dešavanja uživo u područjima najugroženijim od poplave možete pratiti OVDE.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    20. maj 2014 | 19:04

    Niko ne mora da da pomoć,to je stvar dobre volje.Recite hvala umesto što ste odmah negativni i zli.Ukrao ili ne,nije morao dati.Nije vama krivo što vi nemate,nego kad drugi ima.Draže vam je tuđe zlo,nego vaše dobro.

  • Velja

    20. maj 2014 | 15:34

    Pa normalno da ce on dati više on ima kesa a srbijagas dugove.a on ima više na racunu nego srbijagas

  • Dajmon

    20. maj 2014 | 15:28

    U prevodu : dao je dve svoje plate ... i to su mu sugerisali partijski drugovi , ološ .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA