VUČIĆ: Hvala Đukanoviću na upozorenju, verujem da je država jača od svega!

- Zahvalan sam prijatelju Milu Đukanoviću na brizi i upozorenju, ali moram da kažem da verujem u snagu države i da je ona jača od svega - kaže premijer Srbije

  • 89

Premijer Srbije Aleksandar Vučić je na konferenciji za novinare u Vili Bokeljka prokomentarisao upozorenje predsednika Vlade Crne Gore Mila Đukanovića da ga poslednja dešavanja u Srbiji podsećaju na rukopis iz 2003. godine, rečima da će država dokazati da je jača od svega!

- Zahvalan sam prijatelju Milu Đukanoviću na brizi i upozorenju, ali moram da kažem da verujem u snagu države i da je ona jača od svega. Država je mnogo jača i u kratko vreme to ćete videti i sami - rekao je Vučić.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić je istakao da Srbija i Crna Gora imaju najbolje odnose otkad je Crna Gora postala nezavisna država.

Vučić je naveo da je u Srbiji uvek bilo teže i drugačije baviti se politikom nego u Crnoj Gori i da se "grdno varaju oni koji misle da će kroz razne bezbednosne strukture uspeti da sruše državu i pobede državne organe.

Podsetimo Đukanović je upozorio Vučića na veoma čudna dešavanja u Srbiji poslednjih dana istakavši da se pribojava scenaria iz 2003. godine.

- Čini mi se da je to izraz obnovljene nervoze bezbednosno-medijskih struktura, uzrokovane reformama koje Srbija sprovodi. Čak vjerujem da ova konstrukcija nije prevashodno namijenjena meni. Verujem da će moj kolega i prijatelj u Beogradu Aleksandar Vučić pravilno desifrovati rukopis koji veoma podsjeca na onaj iz 2003. godine - rekao je premijer Crne Gore.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hercegov grad

    17. jun 2014 | 21:50

    Verujem Vucicu da je u svemu bolji od Djindjica, da nije dosao na vlast uz pomoc kriminalnih grupa kao Djindjic, da ne radi za Nemacku obvestjnu sluzbu kao Djindjic, da ne pljacka drzavnu imovinu kao Djindjic i njegovi sledbenici, da mu orijatelji nisu tipa Cede, Mladje, Batica, Krmo pdoxukta, Lazarevica i dr. iz tog vremena. Zato i verujem da nema cega da se boji! Radi ispravno i ne sekiraj se! Skloni Vuka od sebe, to ti je manjkavost jer in poseduhe sve osobine nabrojanih predhodnika!

  • Pljevljak

    17. jun 2014 | 20:25

    Naravno prijatelji. Neka ga pita, onako prijateljski, zbog čega je ukinuo Srpski, koliko Srba radi u državnim organima, zašto vrši pritisak kada je popis stanovništva na one koji se pišu Srbi, zbog čega oduzima državljanstvo Crne Gore iako je neko rođen tamo i živi tamo ako imaš pasoš Srbije, zašto polako ukida ćirilicu Pobjeda je prešla na latinicu, zašto stalno ističe srpski nacionalizam....uostalom obucite majicu Srbija pa prođite Cetinjem.

  • Heba

    17. jun 2014 | 20:23

    Gospodin Milo Đukanović je na vreme upozorio Aleksandra Vučića na ono što mu se sprema, i drago mi da je prepoznao isti scenario iz 2000 godine i 2003 što je još opasnije. Navodi medija su katastrofa, i drago mi da ovo treba ispitati i uzeti sve u obzir. Dosta su mafijaške bezbednosne strukture našu državu uništavale, Srbiji treba pomoć.Srbiji su potrebni su ljudi poput Aleksandra Vučića koji će da snose sa kompletnom čistkom u našoj državi.Totalno sam promenila mišljenje o Milu Đukanoviću, ispada da je čovek zaista fer, i da želi da se kriminal i korupcija potpuno iskoreni u svim državama regiona, i drago mi da je upozorio našeg premijera.Hvala Milu Đukanoviću na ovom upozorenju, i drago mi da će se stanje u našoj državi promeniti na bolje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA