Sloba i Mira plakali uz "Odlazi ljubav", a pevali "Ako umram il' zaginam"! (VIDEO)

- Sloba i Mira su voleli moju pesmu "Odlazi ljubav" i uvek su plakali kad sam im je pevala. Ne znam što, ali je to tako, plakali su oni, a i ja s njima, kao da su oni imali neki predosećaj šta će im se dogoditi - kaže Zorica Brunclik

  • 31

Estradna umetnica Zorica Brunclik u emisiji "Goli život" koja se emituje na TV Happy otvoreno je govorila o svom životu, braku, karijeri, torturi koju je proživljavala posle 5. oktobra 2000. godine, ali i o poznanstvu sa Slobodanom Miloševićem i druženju s Mirom Marković!

Brunclik je odgovarala na sva pitanja, pa tako i na ona koja se tiču druženja s bivšim predsednikom SRJ i njegovom suprugom, objašnjavajući uz koje su pesme plakali zajedno i kako su živeli kad im je srušena rezidencija.

- Mira Marković i ja smo se upoznale kad sam zatražila prijem kod nje, gde sam otišla da joj se požalim da sam zabranjena i da mi je uskraćeno osnovno ljudsko prvo na rad, na šta mi je ona rekla: "Što se nisi politički angažovala? Možda nisi samo ti u tom problemu". Ja sam joj odgovorila da to nije moguće jer njena tadašnja partija SKPJ zabranjuje religiju, a da sam ja vernik i verujem u Boga. Na šta je ona meni kazala da ona sada osniva novu političku partiju - JUL, gde svi imaju pravo na religiju i gde je moto "na startu smo svi jednaki" i ja sam se učlanila u tu partiju s brojem 38.

Ona prepričava i šta je zatekla kada je otišla u rezidenciju Miloševića nakon što je ona 1999. bombardovana.

- Sve je bilo porušeno - toalet za poslugu i čuvare pretvoren je u njihov, a na insistiranje Miloševića postavljen je samo tuš, kako bi mogli da se okupaju. Na moje pitanje njima da li će oni ovde u ovoj razrušenoj kući da ostanu, pokojni Sloba mi je rekao: "Mi ćemo ovde ostati dok se ne popravi i poslednja kuća u Srbiji" - priseća se Zorica Brunclik.

Na pitanje Milomira Marića šta joj je Slobodan Milošević tražio da mu peva u trenucima druženja, ona odgovara:

- On je imao svoje omiljene pesme, koje je voleo i mnogo dobro ih je pevao, a najčešće je pevao sa Miroljubom "Sagradiću šajku" i "Ako umram il` zaginam". Posle tih "nastupa" našalio se da ovde svi imaju zmiju u džepu, jer mu niko nije dao ni dinara bakšiša.

Zorica kaže da su Slobodan Milošević i Mira Marković uvek plakali i naručivali njenu pesmu "Odlazi ljubav":

- Sloba i Mira su voleli moju pesmu "Odlazi ljubav" i uvek su plakali kad sam im je pevala. Ne znam što, ali je to tako, plakali su oni, a i ja s njima, kao da su oni imali neki predosećaj šta će im se dogoditi.

Zorica Brunclik je ispričala i jedan zanimljivi detalj s večere u Karađorđevu na kojoj su bili porodično:

- Na toj večeri su nam poslužili prokislo vino. U svim zemljama gde bi predsednik tako nešto dobio, ja mislim da bi svi dobili otkaz. Međutim, Sloba je prvi probao to vino i rekao: "Ne! Stanite! Pogrešili su! Doneli su nam vinsko sirće koje ćemo mi ostaviti za salatu, dajte nam drugu flašu". Na taj način on je sve izbalansirao.

Celu emisiju pogledajte ovde:

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mir(a) neMira

    25. jun 2014 | 22:22

    Sloba i Srbija su propali zbog jedne zene! Pametnom dosta!

  • Dag

    25. jun 2014 | 22:36

    Svi mi dobro znamo, ko su oni bili,a ni oni sami, nikad nisu - krili. Narod te je davno, gurnuo u tamu,zasto sebi pravis, jeftinu - reklamu? Bar jednom ,do sada, ti postena budi,ne pravi se ime,preko mrtvih - ljudi...

  • Ilija

    26. jun 2014 | 00:16

    A koliko je ljudi zbog njih zaplakalo koju su pesmu slusali dok su resavali ubistvo Curuvije Dade Vujasinovic Ivana Stanbolica i jos 30hiljada vojnika mladosti Srbije Kumunistički ZLIKOVCI

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA