Nikolića dočekali povici i aplauzi na Gazimestanu! (FOTO)

Predsednik je u više navrata pokušao da smiri situaciju rečima "Svi smo mi Srbi". Njegov govor je prekinut, a policija nije intervenisala

  • 24

Govor predsednika Tomislava Nikolića pred Spomenikom palim srpskim junacima na Gazimestanu je prekinut zbog skandiranja grupe mladih.

Veća grupa mladih prekinula je govor predsednika, dok je istovremeno druga grupa gradjana aplaudirala predsedniku uz povike "Živeo Tomislav Nikolić", "Živela Srbija".

Nikolić je u više navrata pokušao da smiri situaciju rečima "Svi smo mi Srbi". Govor je prekinut, a policija nije intervenisala. Za vreme govora predsednika bačena i jedana petarda.

U porti ispred manastira Gračanica ranije danas održana je sveta Vidovdanska liturgija kojoj je prisustvovalo nekoliko stotina vernika. Liturgiju su služili mitropolit Amfilohije sa vladikama Teodosijem i Pahomijem uz sasluženje sveštenstva i pratnju crkvenog hora.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prištevac

    28. jun 2014 | 13:38

    Sta su govorili mladi zbog kojih je prekinut?

  • ©Panco©

    28. jun 2014 | 16:01

    Kada je bilo glasanje na kosovu ni jedan kosovar noje otisao na glasanje iz mog mesta okolina bgd.boli njih uvo za kosovo kad su dole sve prodali a ovde ne placaju struju vodu kiriju zive ovde a prijavljeni dole i uzimaju mesecno pare svi punoletni zive u barakama a prave i kupuju stanove po BEOGRADU!'!!!ISTINA.

  • Predrag

    28. jun 2014 | 13:42

    Tezak smo mi narod. Nekultura i primitivizam na svakom koraku. Pa zar i na Vidovdan?!?!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA