Aleksandar Šapić stavio pod hipoteku svoju imovinu zbog kredita DS-a

Kako saznaje naš portal proslavljeni srpski vaterpolista i predsednik opštine Novi Beograd je dao hipoteku nad nekretninom koju ima u vlasništvu za kredit koji je dobila Demokratska stranka. Pored njega to su učinila samo još četvorica članova DS-a, među kojima je Dragan Đilas, a niko iz rukovodstva stranke.

  • 16

Mediji u Srbiji danima pišu o odlasku funkcionera Demokratske stranke Aleksandra Šapića iz stranke i njegovom navodnom prelasku u redove SNS-a. Kako Telegraf saznaje Šapić je posebno kivan na ljude iz svoje stranke  ne samo zbog toga što iz DS-a dolaze glasine da pregovara sa njihovim političkim protivnicima, već zbog činjenice da je nedavno svoju imovinu stavio pod hipoteku zbog kredita koji je dobila DS.

Šapić za Telegraf nije želeo da demantuje, ali ni da potvrdi informaciju da je on jedan od petorice članova DS-a koji su založili svoju imovinu i stavili je pod hipoteku zbog kredita koji je pomogao da Demokratska stranka preživi finansijski kolaps.

Kako naš portal saznaje, pored Šapića svoju imovinu je pod hipoteku stavio i Dragan Đilas, kao još trojica ćlanova, od kojih nijedan nije iz rukovodstva Demokratske stranke.

Podsetimo, neki srpski mediji proteklih dana su preneli da je Šapić nezadovoljan zbog načina na koji je DS reagovala kad je objavljena vest da je njegov doktorat na Fakultetu za poslovni i industrijski menadžment Univerziteta Union, u pojedinim delovima plagiran i da bi on mogao da pređe u redove Srpske napredne stranke, jer je nezadovoljan reakcijom DS na vest da je plagirao doktorat, ali i zbog planova naprednjaka da u narednom periodu preuzmu vlast na Novom Beogradu.

Šapić je tad rekao da su mu "planovi i sva energija usredsređeni na opštinu Novi Beograd i da ona shodno nadležnostima i ingerencijama radi što je moguće bolje".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čutura

    21. jul 2014 | 14:46

    Početak kraja DSa je bio Đilas,kadrovi kao što je Šapić su je upropastili a Pajtić i posebno Borko Stefanović će je dokusuriti.

  • Sloba

    21. jul 2014 | 13:15

    Pa tu imovinu si stekao zahvaljujući sumnjivim poslovima, koje ste bili radili dok je DS bila na vlasti! Sad pokušavate da se izvučete iz blata , pa mislite ako opet dodjete na vlast ,sve ćete to nadoknaditie.

  • Ortodox

    21. jul 2014 | 15:39

    E moj Sapicu,bolje da si igrao u budimpesti,vidis da se patimo, mani se politike,bog ze dao za bazena!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA