Vučić iznenađen izjavom ambasadora Amerike u Srbiji!

Kabinet predsednika Vlade obaveštava javnost i ambasadora SAD da je lično premijer više desetina puta jasno i nedvosmisleno ponovio stav o poštovanju teritorijalnog integriteta Ukrajine, pa čak i Krima, kao sastavnog dela ukrajinske države

  • 74

Kabinet predsednika Vlade Republike Srbije saopštava da je Aleksandar Vučić iznenađen rečenicom američkog ambasadora u Srbiji Majkla Kirbija u kojoj kaže da Srbija poštuje teritorijalni integritet svih međunarodno priznatih zemalja, ali da srpski zvaničnici nikada nisu rekli da to uključuje Ukrajinu i celu njenu teritoriju.

Kabinet predsednika Vlade Aleksandra Vučića obaveštava javnost i ambasadora SAD, inače velikog prijatelja Srbije, da je lično predsednik Vlade Aleksandar Vučić više desetina puta jasno i nedvosmisleno ponovio stav o poštovanju teritorijalnog integriteta Ukrajine, pa čak i Krima, kao sastavnog dela ukrajinske države.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivanjica

    23. jul 2014 | 15:37

    Šta se cimate. Vidite Li da je ovog Kirbija "posetio" onaj "Austrijanac" ALCHAJMER!

  • DD

    23. jul 2014 | 15:14

    POČETAK JAČIH PRITISAKA. SAD ŽELE DA OSIGURAJU KREDIBILITET ZA RAT KOJI PRIPREMAJU PROTIV RUSIJE. GURAJU EVROPU I BALKAN U BEZDAN. GOMILANJE NATO TRUPA NA ISTOKU I U CRNOM MORU. ŽELE PO SVAKU CENU DA UVUKU RUSIJU U SUKOB. POROŠENKO BI MOŽDA I STAO ALI VIDNO JE SAD666 MEŠANJE U UKRAJINI.

  • Q021

    23. jul 2014 | 15:25

    Obrni-okreni, nidmo odmakli dalje od pocetka. Premijer drzave se javno pravda. Mislie li gospoine Vucicu da g-din Kirbi nije upoznat

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA