VUČIĆ: Presuda Miškoviću do kraja godine!

  • 60

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da pretpostavlja da će do kraja godine biti prve pravosnažne presude u postupku koji se vodi protiv vlasnika Delte Miodraga Miškovića.

- Video sam danas da su neki rekli - postavite Miškovića za direktora "Srbijagasa". I to me pitaju oni koji su postavili Miškovića za šefa Srbije, da bude direktor svih javnih preduzeća, ministar u svim ministarstvima, da bude predsednik vlade i države, a protiv Miškovića nikada nisu pokrenuli postupak. A ova država i neka druga vlast vode protiv Miškovića postupak i do kraja godine pretpostavljam biće prvostepene presude - rekao je Vučić.

On je odgovarajući na pitanja poslanika u parlamentu rekao da izgleda da su Beko, Mišković i ostali počeli da plaćaju poreze i naveo kolike su poreze platile pojedine njihove kompanije i firme vlasnika još nekih velikih kompanija.

Kako je dodao, zakoni su isti za sve - i za Miškovića i za Beka i za poslanika Isu Kamberija (kojeg je više puta danas zamolio da Albanci na jugu Srbije počnu da plačaju struju) i za njega i za sve druge građane Srbije.

(Telegraf. rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veste

    31. jul 2014 | 21:46

    A ostali ! Pa nije on jedini nas tajkun

  • Ima NeštA

    31. jul 2014 | 22:35

    Bravo za Vucica! Mene zanima kada ce pravosnazno biti osudjen DRAGAN ĐURIĆ? Takodje me zanima kako je moguce da je Đurić i dalje predsednik Partizana, a drzava tj. Uparava za borbu protiv organizovanog kriminala goni Đurića za privredni kriminal: Veterinaski zavod Zemun, Azotara, milionski dugovi drzavi na ime neplacenog poreza... Partizan je drzavni klub. Zasto Đurića drzava ne smeni sa tako visoke pozicije u drzavnom klubu kada ga je ista ta drzava hapsila i kada ga goni za teska krivicna dela? Kako je moguce da kriminalac bude predsednik Partizana? To je sramota za sve nas.

  • boki

    31. jul 2014 | 20:10

    Kada su demokrate bile na vlasti, činjenica je da je Mišković bio neformalni godpoddar Srbije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA