Vučić: Etihad odobrio objavljivanje ugovora!

Premijer Aleksandar Vučić istakao je da nema šta da krije u vezi sa ovim ugovorom i da je ponosan na tu činjenicu

  • 37

Premijer Aleksandar Vučić je ponovio da će sutra po podne biti objavljen ugovor sa "Etihadom", koji je dao saglasnost da se objave svi članovi ugovora, ali da će tek biti odlučeno na koji način. 

Vučić je istakao da nema šta da krije u vezi sa ovim ugovorom i da je ponosan na tu činjenicu.

- Za razliku od nekih, nemam šta da krijem i ponosan sam na činjenicu da nisam ukrao ništa i da radim za svoju zemlju i svoj narod najbolje što mogu. I kao što sam rekao, ja ću one sa kojima sam nekada razgovarao pitati da nam daju dozvolu da otvorimo ugovore, ali izgleda da nisam dovoljno jak i snažan da ubedim one koji su sa njima sklapali ugovore, da te ugovore otvore, a oni ih nisu pet godina otvarali i pokazivali javnosti - rekao je Vučić.

Poručio je da će novinarima doneti taj ugovor i da će on najverovatnije moći da se pogleda i na internetu, prenosi RTS.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fabijan

    13. avgust 2014 | 21:02

    Taman da se zapuse usta glasnogovornicima o sporazumu na stetu drzave Srbije!

  • Milan

    13. avgust 2014 | 22:54

    Izvinite ali ja mislim kada država pravi neki ugovor sa nekim to mora biti transparentno,jer država je narod a narod hoće da zna! Kada dve firme prave ugovor vlasnici ga potpisuju i oni znaju,ostali nisu bitni i tu postoji poslovna tajna. Ovde narod treba da zna šta se radi i nevidim šta je sporno? Nemorate objaviti komentar pošto nije hvalospev vlasti.

  • Jelena D

    13. avgust 2014 | 21:09

    I tako je opozicija u Srbiji izgubila temu za napad... Ne mogu da verujem i da su se zaleteli kao da ne znaju kakav je Vučić lik i da će trijumfovati i iz ove priče izaći još veći.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA