SEKSI SRPSKA POLITIČARKA KOJA JE ODUŠEVILA SVET: Hoću da budem premijer, idol mi je Margaret Tačer

Prelepa srpska šampionka u fitnesu, studentkinja medicine i članica Socijalističke partije Srbije otvoreno za Telegraf govori o tome šta bi želela da bude, šta je spas za srpski sport, koliko ceni Dačića i Vučića i o rezultatima rada Vlade Srbije

  • 61

Srpska i balkanska fitnes šampionka i članica SPS-a Maja Pavlović (23) ne oduševljava samo izgledom i svojim sportskim rezultatima, ona je i uspešna studentkinja medicine na fakultetu u Kragujevcu, a njena politička karijera iz dana u dan je sve veća. Ova nova uzdanica Socijalističke partije Srbije u intervjuu za Telegraf.rs kaže da bi volela da bude jednog dana premijer Srbije i da joj je uzor Margaret Tačer.

Skrenula si na sebe pažnju svojim izgledom i uspehom u sporu, ali je mnogima zapalo za oko to da si politički aktivna, otkud Maja u političkim vodama i SPS-u?

- Meni se politika jednostavno desila. Nisam planirala da se bavim time, ali potreba da u nečemu učestvujem i želja da nešto promenim, uticala je da se aktivnije politički angažujem. SPS ima program koji najviše odgovara nekim mojim stavovima kada je politika u pitanju. To je jedini razlog ovakvog mog izbora.

Šta bi konkretno volela da promeniš u Srbiji, pa si se aktivno uključila u politiku?

- Volela bih da Srbiju vidim kao modernu demokratsku i bogatu zemlju koju poštuju u svetu i sve što budem radila radiću u tom cilju!

Na prvi pogled, Maja osim što pleni svojom pojavom ona ostavlja bez daha i svojim razmišljanjem i izražavanjem, a na pitanje Telegrafa da li je tačno da se u SPS-u stranačke kolege oslovljavaju sa "drugovi i drugarice" ona odgovara:

- To se dogodi samo ponekad i u šali.

Kako ocenjuješ prvih sto dana rada Vlade Srbije?

- 100 dana Vlade obeležile su poplave, jako teška spoljno politička i ekonomska situacija i još mnogo drugih stvari koje su otežavale rad Vučićevog kabineta...ipak uspeli su da mnoga od datih obećanja ispune, a sigurno je da na svim poljima uporno rade i to treba ceniti. Drugi to čak vide bolje nego mi političari.

Uspešan si sportista, a uz to i političar, da li misliš da je privatizacija srpskog sporta najbolje rešenje za naše klubove?

- Samo privatizacija, ali prava i poštena po najpovoljnijem modelu može dati rezultate. Privatizacija sporta je jedino rešenje za naše klubove.

Kakvo je tvoje mišljenje o premijeru Srbije Aleksandru Vučiću i onome što radi?

- Veoma ga poštujem i mislim da je iskren u svojim namerama.

Sarađivala si sa Ivicom Dacicem, kakav je lider SPS-a za saradnju?

- Ivica Dačić je dobar čovek, iskusan političar i veoma je dobar za saradnju, bilo mi je drago i prijatno da radim sa takvim čovekom, ali moram da kažem da neki to što je on toliko dobar čak i zloupotrebljavaju.

Da li misliš da su dame dovoljno zastupljene u srpskoj politici i na važnim funkcijama?

- Ja, iako sam pripadnica lepšeg pola smatram da žene treba da se nametnu svojim profesionalnim kvalitetima a ne da se zaklanjaju iza bilo kakvih procenata i ključeva. Definitivno bi moglo da bude više žena u politici.

Kada bi morala da izabereš najvećeg šarmera na srpskoj političkoj sceni ko bi to bio?

To pitanje mi je više puta postavljeno, a ja ću sada odgovoriti da je Srbija puna šarmantnih muškaraca i žena pa su takvi i političari.

Maja Pavlović kaže da ne želi da se ponavlja i podseća da je ranije u razgovoru za naš portal rekla da je političar kome se divi Ivica Dačić - lider njene stranke!

Ova zavodljiva studentkinja medicine i sportska šampionka kaže da to što tako dobro izgleda ne plaši njene kolege - političare da joj prilaze i pozovu na piće i dodaje da bi pored partijskih kolega, rado popila kafu i razmenila mišljenje i sa kolegama iz koalicije.

Koji je tvoj krajnji cilj bavljenja politikom - šta bi volela da budeš, jednog dana i ko ti je uzor?

- Volela bih, kada se već bavim politikom da jednog dana budem i prva žena premijer u Srbiji. Ideološki nismo istomišljenice, ali Margaret Tačer je žena kojoj se zaista divim. Kod nas, uvek spomenem Slavicu Đukić Dejanović.

Kako uspevaš da budeš uspesan sportista, student i političar - otkrij nam tajnu?

- Nećete mi verovati ali to što ste naveli radim po ceo dan svaki dan i u tome je jedina tajna. Znači ljubav, predanost i rad....

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jasam

    19. avgust 2014 | 22:09

    23 godine??? Izgleda ko 35

  • pitanje

    19. avgust 2014 | 21:31

    Kako jedna socijalista može da ima za uzor ženu koja je bila lider konzervativno liberalne partije ? Moje mišljenje kao najblaze da devojka nema ideologiju samo interes u politici!

  • NL

    19. avgust 2014 | 22:49

    Hahaha, Srpska politicarka, jos nije ni studije zavrsila, a njen Idol je Margaret Tacer? hahaha, pa zasto se onda ne ugleda na Margaret Tacer. Margaret Tecer, nije nikada u javnosti pokazala svoje gole guze. Ako ima ozbiljne namere da ide u politiku ove Fotografije nisu pozeljne, to ce je jedandan kostati, jos je mlada i nije svesna toga, a verovatno nema nikoga da je savetuje. Lepa je, seksipil. Razum njen Sport i naravno zeli da sto vise publici prikaze njeno istrenirano telo. Sve je to u redu, ali to ne pripada jednoj buducoj politicarki. Naravno da se moze jedan deo tela javno pokazati, ali diskretno, a ne ovako provokatno. Bilo je takvih slicnih slucajeva u Italiji u vladavini Beleskoni, gde su mislili osvojice svet sa svojim seksi damama, nakraju se uspostavilo suprotno........

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA