Vučić dočekao Muhameda bin Zajeda uz najviše državne počasti! (FOTO)

Premijer Srbije dočekao je prestolonaslednika Ujedinjenih Arapskih Emirata uz najviše državne i vojne počasti

  • 35

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić dočekao je danas uz najviše državne i vojne počasti princa prestolonaslednika Ujedinjenih Arapskih Emirata šeika Muhameda bin Zajeda al Nahjana

Nakon sastanka sa premijerom, šeik Muhamed bin Zajed sastaće se sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem u kabinetu predsednika u Palati Srbije. 

Kako je danas najavio premijer biće reči o velikim i važnim projektima.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • matador

    18. septembar 2014 | 16:53

    Srbija mora da traži prijatelje i potencijalne poslovne partnere na svakoj strani pa i u dalekom arapskom svetu kao što je ovaj slučaj sa prestolonaslednikom Emirata koji je danas gost naše države.Verujem da Vučić i Bin Zajed imaju šta da pričaju i da će ova poseta proširiti dogovore koji su u toku a isto tako i doneti neka nova poslovna rešenja na dobrobit Srbije.

  • Mr Tvist

    18. septembar 2014 | 16:38

    Korak po korak , citav svet ili bolje receno , ozbiljni ljudi svetske politike , polako ali sigurno shvacaju da je nas premijer ozbiljna i pouzdana licnost na kome mogu imati siguran oslonac . Drzi do reci i dela. Za razliku od nekih ranije . Pa tako i Seik Muhamed bin Zajed je u nasem premijeru pored svega navedenog vidi i dobrog , iskrenog prijatelja . Zeli bas iz tih razloga da ulozi i pomogne u ozdravljenju nase privrede .

  • Bojann90

    18. septembar 2014 | 16:41

    Tako i treba,poneli su se kao pravi domacini...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA