KARLEUŠA TVRDI DA DOLAZI ČEDINO VREME: Ova sisata plavuša nikad ne greši!

- Čeda može da računa na svu moju iskrenu, ljudsku i javnu podršku. Kao i dosad. Ne razumem se ja u politiku. Mene vodi srce, obraz, iskrenost, a to je pogubno u Srbiji - kaže estradna pevačica

  • 35

Posle istraživanja koje je pokazalo da bi baš ona mogla da donese znatan rejting LDP-a, pevačica Jelena Karleuša definitivno je ušla u političke vode! Ona tako posle ovog istraživanja kaže da Čedomir Jovanović može uvek da računa na njenu podršku.

- Vreme LDP-a tek dolazi. Tačnije vreme Čedomira Jovanovića. Mada zvuči paradoksno, Jovanović i Vučić će se u političkom, ali i u prijateljskom smislu, vrlo približiti u narednih 10 - 15 godina. Pazite šta vam kažem. Ova sisata plavuša nikada nije pogrešila - kaže za "Informer" u maniru političkog analitičara Jelena Karleuša.

- Čeda može da računa na svu moju iskrenu, ljudsku i javnu podršku. Kao i dosad. Ne razumem se ja u politiku. Mene vodi srce, obraz, iskrenost, a to je pogubno u Srbiji. Čeda bi se više bavio spasavanjem moje glave nego partijom, a to mu sigurno ne treba - kaže ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rale

    23. septembar 2014 | 15:03

    Cedomir Jovanovic ce postati priznst politicar kad Jelena Karleusa postane priznata pevaljka znaci NIKAD

  • Mak

    23. septembar 2014 | 14:49

    Ha,ha,ha pa i tvoje i njegovo vreme je proslo shvati to!!!!

  • Lemur

    23. septembar 2014 | 15:30

    Opet nije uzela terapiju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA