VUČIĆ PORUČIO OBAMI: Srbija će podržati i pomoći borbu protiv džihadista Islamske države!

Premijer Srbije je ambasadoru SAD-a uručio pismo upućeno predsedniku SAD u kome se ističe da Vlada Srbije podržava borbu protiv ISIS-a (Islamske države Iraka i Levanta) i da je spremna da, skromnijim sredstvima kojima raspolaže, tu borbu pomogne

  • 91

Predsednik Vlade Srbije, Aleksandar Vučić, sastao se danas u Beogradu sa ambasadorom SAD-a, Majklom Kirbijem

Tema sastanka bila je situacija i odnosi u regionu, ekonomske reforme i sporazum o otvorenom nebu, što bi omogućilo letove naše avio kompanije za SAD. Tema razgovora bila je i opasnost od širenja ebole i spremnost Republike Srbije da se priključi borbi za njeno suzbijanje.

Premijer Vučić je ambasadoru Kirbiju uručio pismo upućeno predsedniku SAD, Baraku Obami, u kome se ističe da Vlada Srbije podržava borbu protiv ISIS-a (Islamske države Iraka i Levanta) i da je spremna da, skromnijim sredstvima kojima raspolaže, tu borbu pomogne.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    23. septembar 2014 | 17:06

    Ni mnogo veće ni moćnije države se ne petljaju u to iz veoma jednostavnog razloga jer neće islamski terorizam na svojoj teritoriji.To bi i za nas bilo sasvim dovoljno da se u takvo nešto ne petljamo.Posebno pitanje je naša sposobnost da se odbranimo.Pa mi još nismo rešili ni pitanje 'hodžine' vojske iz Novog Pazara',pa ni toga ko je ubio Sinđelića a borićemo se protiv Islamske države?!

  • Boss_95

    23. septembar 2014 | 15:15

    Ahahahahahaha

  • toplistanadrealista

    23. septembar 2014 | 17:48

    Sta kaze obama na to?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA