Dačić: Zahvalan sam onima koji su izveli peti oktobar

- Ja sam zahvalan ovima koji su izveli peti oktobar, jer da njih nije bilo, SPS se ne bi promenio, a ni građani Srbije ne bi videli kakvi su ovi koji su došli - rekao je lider socijalista i dodao da je Srbija propustila mnoge šanse, a da je peti oktobar jedna od njih

  • 14

Predsednik Socijalisticke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da su reforme ključne za budućnost te stranke, ali i cele zemlje i da je 5. oktobar propuštena prilika.

- Ja sam zahvalan ovima koji su izveli peti oktobar, jer da njih nije bilo, SPS se ne bi promenio, a ni građani Srbije ne bi videli kakvi su ovi koji su došli - rekao je Dačić za RTS.

On je istakao da je Srbija imala mnogo propuštenih prilika, a da je 5. oktobar jedna od njih i da zato ovakve prilike, kao što je sada slučaj, da postoji veliki politički legitimitet i velika podrška naroda vladi, ne treba propustiti da iskoračimo daleko napred.

- Ljudi su željni promena i sada je šansa za Srbiju, jer reforme treba da učine da ovo ne bude još jedna propuštena prilika -  ocenio je Dačić.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Љиљана

    5. oktobar 2014 | 11:13

    5 октобар - тачно, пропуштена прилика. Од комунистичке, смо постали банана република, зависна од странаца (који управљају), зависна и поробљена, без отреситих, поданичких политичара, којима је важнија фотеља, на уштрб свог народа. Хоћемо слободу медија, господине Вучићу (немојте попут Тита)!

  • стрептомицин

    5. oktobar 2014 | 11:15

    Па наравно да јеси захвалан кад без њих би остао заувек "слобин мали" а о "коферчићима" да и не говоримо.

  • Dragisa

    5. oktobar 2014 | 13:52

    Izdajnici su veoma opasni ljudi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA