KAKO ĆE SRBI ČUVATI PUTINA: Predsednika Rusije štiti 150 specijalaca KGB-a i više od 80 snajperista!

Predsednika Rusije čuvaće preko 150 specijalaca iz Rusije, kao i njegovih 20 visoko obučenih ličnih telohranitelja. Uz to prilikom posete Beogradu o njegovoj bezbednosti brinuće i preko 80 srpskih najboljih snajperista

  • 31

Predsednik Rusije Vladimir Putin dolazi u Srbiju 16. oktoba, po treći put, a u Beogradu će se zadržati svega šest sati, gde će prisustvovati vojnoj paradi i položiti vence na Groblje oslobodilaca Beograda, a kako Telegraf.rs saznaje mere obezbeđenja u glavnom gradu biće nezapamćene!

Kako saznaje naš portal u Srbiju je juče stigla prethodnica obezbeđenja Vladimira Putina iz Rusije. Nju čini 150 specijalaca, pripadnika službi bezbednosti, koji će brinuti o ličnoj sigurnosti predsednika Rusije.

Međutim, to nije sve, isto toliko članova obezbeđenja će imati i delegacija koja dolazi sa Putinom u Beograd.

Sa šefom Kremlja u Beograd doputovaće i 20 članova njegovohg ličnog obezbeđenja, a kako saznajemo čuvaće ga i peko 80 naših najboljih snajperista!

Putina će na Aerodromu Nikola Tesla dočekati predsednik Srbije Tomislav Nikolić, odakle će otiči na Groblje oslobodilaca Beograda, zatim u Palatu Srbije, gde će imati odvojene sastanke sa premijerom i predsednikom Srbije. Posle sastanaka sledi ručak, a zatimi zajednička konferencija za novinare u Palti Srbija. Vojna parada počinje u 15:30, gde će govoriti zajedno dva predsednika, potm Vladimir Putin odlazi iz Srbije.

Više o tome kojim avionom dolazi predsednik Rusije i kako je on ukrašen pročitajte ovde.

Putin u Srbiju dolazi s poklonima, a šta će doneti vlastima u Beogradu pročitajte ovde.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zuluf

    13. oktobar 2014 | 14:19

    Mali Hitler.

  • Boki

    13. oktobar 2014 | 13:34

    Najbolje bi ga cuvala nasa zandarmerija... Prvo biju pa onda pitaju zasto si dosao.

  • Pendula

    13. oktobar 2014 | 13:37

    Bravo, tako i treba. Ne dolazi gospodin Putin svaki dan u Beograd. FSB je Ruska sluzba, KGB je Sovjetska... (bez uvrede).

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA