NOVA PROVOKACIJA SRBIJE: Albanski premijer traži da mu Siniša Mali uruči ključeve Beograda?!

Albanski premijer Edi Rama planira da održi javni skup u Preševu, te da mu gradonačelnik Beograda Siniša Mali simbolično uruči ključeve glavnog grada Srbije

  • 76

Albanski premijer Edi Rama poslao je plan svoje posete Srbiji prema kojoj predviđa da mu tom prilikom budu uručeni ključevi grada Beograda.

Poseta predsednika albanske vlade je trebalo da bude održana 22. oktobra, ali je odložena za 11. novembar zbog nereda na utakmici reprezentacija dve zemlje.

Politika piše da Rama planira da održi javni skup u Preševu, te da mu gradonačelnik Beograda Siniša Mali simbolično uruči ključeve glavnog grada Srbije.

Beogradski list navodi da nijedan od regionalnih lidera nije poslao plan svoje posete bez konsultacija sa srpskom vladom, a albanski ambasador u Prištini Cemajl Mindžozi rekao je da nema detaljnog plana Ramine posete, ali da bi on želeo da posle Beograda poseti Preševo.

To takođe nije običaj u diplomatskim posetama, da regionalni lideri zahtevaju da obiđu oblasti u kojima živi većinsko stanovništvo njihovog naroda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoks

    22. oktobar 2014 | 09:37

    OBAVEZNO MU DATI SVINJSKO PECENJE.

  • Стаменковић Горан из Џепа

    22. oktobar 2014 | 09:49

    Daćemo ti ključ,što da ne,al od poljskog wc-a :-)

  • GORAN.SRB

    22. oktobar 2014 | 09:18

    Bas neka smesna nacija da neces mozda i crveni tepux i svinjsko pecenje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA