OPET NA OPERACIJI: Čedomir Jovanović HITNO prebačen u bolnicu!

- Tim lekara Instituta za ortopedsko-hirurške bolesti "Banjica" odmah je reagovao. Zaustavljeno je krvarenje. Nisu želeli da čekaju jutro, pa je hirurška intervencija urađena isto veče - kaže izvor blizak lideru liberala

  • 20

Lider liberala, Čedomir Jovanović, sinoć je oko 21 sat hitno prebačen u bolnicu "Banjica" gde mu je po drugi put za dve nedelje operisano levo koleno.

- Tim lekara Instituta za ortopedsko-hirurške bolesti "Banjica" odmah je reagovao. Zaustavljeno je krvarenje. Nisu želeli da čekaju jutro, pa je hirurška intervencija urađena isto veče - kaže izvor "Alo!" blizak lideru LDP-a.

Jovanović je isto koleno operisao i pre dve nedelje, a koliko je zahvat bio ozbiljan ukazuje i to što su lekari tada morali da mu odstrane i deo kosti levog kolena. Lideru LDP-a je tada očišćen zglob, a sanirana su i oštećena tkiva ligamenata, tetiva i mišića.

Do sada je pet puta operisao i desno koleno. Hirurška intervencija na desnom kolenu Jovanoviću je poslednji put urađena početkom avgusta, po povratku u Beograd sa porodičnog letovanja na Mikonosu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Љиљана

    30. oktobar 2014 | 10:09

    Примљен под хитно. Свака част. Да ли и остали пацијенти имају исти третман или чекају, (колико дуго), вероватно док не дају доктору неких стотинак еура.

  • Stiffmeister

    30. oktobar 2014 | 10:27

    Uzeo steroide pa mislida odma moze 150kg cucanj.. ccc

  • mikisk

    30. oktobar 2014 | 10:26

    Previse cucnjeva i prevelika masa ili je lose usao u krivinu na nekom slalomu? Nije kopao kukuruz.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA