PREMIJER ALBANIJE PROVOCIRAO SRBIJU! Vučić Rami: Nećemo dozvoliti niko da nas ponižava u Beogradu

- Žao mi je što je premijer Rama pričao o Kosovu. Neću dozvoliti da bilo ko ponižava Srbiju u Beogradu i bilo gde. Nije mi jasno otkud sve ovo i žao mi je zbog ovog incidenta - rekao je premijer Srbije!

  • 29

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je prilikom konferencije za novinare u Palati Srbije da nije očekivao provokaciju albanskog premijera Edi Rame i da će u Beogradu pričati o Kosovu i Metohiji jer "on za to nema pravo".

- Žao mi je što je premijer Rama pričao o Kosovu. Neću dozvoliti da bilo ko ponižava Srbiju u Beogradu i bilo gde. Nije mi jasno otkud sve ovo i žao mi je zbog ovog incidenta - rekao je premijer Vučić i dodao da ova provokacija ništa ne govori o njemu već o drugima.

- Ja nemam nikakav problem da svakome u lice kažem ono što mislim, a ne razumem provokaciju gosta, ja takav gost sigurno neću biti. Nemam problem nikome da kažem da je Kosovo Srbija. Ja sam čovek široke ruke i pogledajte kako sam sve predstavnike Albanije lepo dočekao i pokazao šta je pravo srpsko gostoprimstvo, a oni mi ovde pričaju o Kosovu - rekao je Vučić.

Vučić je kao "incident" nazvao to što je albanski premijer pominjao Kosovo, dodajući da ne zna kakve veze ima albanski premijer sa Kosovom.

Edi Rama je na konferenciji za novinare pričao o Kosovu i Metohiji što je razljutilo premijera Srbije!

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bilha

    10. novembar 2014 | 13:53

    Sta li je Rama umislio da moze da "mrsi" sta mu padne na pamet i da ce mu to neko precutati? Dobio je besplatan cas iz "lepog ponasanja".

  • Drasko Radojicic

    10. novembar 2014 | 13:49

    Bravo Aleksandre Vucicu!!!

  • Bob

    10. novembar 2014 | 13:48

    Bravo Vucicu sto si tako odreagovao i odgovorio..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA