NEUSPEO MITING RADIKALA: Šešelja na Trgu slušao mali broj ljudi!

- Ševening je mesto velike patnje i u njemu je ono najbolje što je srpski narod imao 90-tih - rekao je lider SRS-a okupljenim građanima na mitingu, kojih nije bilo više od 3.000

Miting Srpske radikalne stranke na Trgu Republike, na kojem se trebao obeležiti povratak Vojislava Šešelja iz Haškog tribunala posle 12 godina, nije baš protekao kako su to organizatori skupa želeli, jer je na njemu došlo manje od 3.000 ljudi.

Prema podacima beogradske policije na mitingu SRS-a okupilo se nešto manje od 3.000 ljudi, što je mnogo manje od broja koji su prganizatori priželjkivali.

Osvrnuvši se na privremeno puštanje iz Haškog tribunala, Šešelj je istakao da "rasturio Haški tribunal" iz kojeg je, kako je ponovio, izbačen ne zato što je bolestan nego što je drzak.

On je, međutim, podsetio da taj tribunal sudi samo Srbima koji dobijaju višegodišnje kazne zatvora, dok muslimane, Albance i Hrvate pušta na slobodu.

- Ševening je mesto velike patnje i u njemu je ono najbolje što je srpski narod imao 90-tih - rekao je Šešelj, koji je u sredu iz Haškog tribunala nakon nešto više od 11 godina pušten na privremenu slobodu.

Beogradska policija preduzela je sve mere za obezbeđenje svih skupova koji se danas održavaju u glavnom gradu, rečeno je Tanjugu u beogradskoj policiji.

Pored ostalih, obezbeđuje se i skup Srpske radikalne stranke (SRS) na Trgu Republike, a kako navode u policiji, na tom skupu bilo je oko 3.000 ljudi.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neza

    15. novembar 2014 | 16:55

    Prvo on nije zavrsio sa sudom jer je pusten da se leci a mislim da nam ne trebaju 90-te i mitingovanja.....on nam ovde ne moze pomoci....

  • petar

    15. novembar 2014 | 17:47

    Iskren da bubem ocekivao sam pametniji nastup Seselje po povratku u Srbiju.Na moje veliko razocarenje on je politicki mrtav kao i Vuk Kostunica .Jedino sto mu je ostalo je da laprda ko Zirinovski.Ako ce to neko slusati.A oce zbog smeha i budalastina.Vojo nisi ti doktor pravnih nauka nego medecinski fenomen!

  • Dragan deSPOt

    15. novembar 2014 | 22:21

    Ja sam clan SPO,i neko ko se dobrim delom nikad nije sladio i veselio Seseljovom politikom.Malo pre sam odgledao ceo miting,a sobzirom da sam nebrojeno puta bio na mitinzima u Beogradu,mogu cistog srca i iskreno reci da je bilo najmanje 10.000 ucesnika.Ocigledno je da sadasnja vlast ima strah zarad svojih postupaka, te koristeci ''medijski mrak' zeli da sve politicke protivnike sankcionise,demoralise i unisti.Mi smo zbog takvih 9.Marta protestovali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA