SUPER ILI JEZIVO - LAZA VAS POSMATRA: Evo šta je Slavica Đukić Dejanović uradila od psihijatrije! (FOTO)

Za samo dva meseca od kako je bivša ministarka preuzela vođenje Klinikom Dr Laza Lazarević zgrada je prefarbana u drečave boje i na njoj je mural srpskog lekara i književnika

  • 32

Slavica Đukić Dejanović postavljena je odlukom Vlade Srbije krajem avgusta na mesto prvog čoveka Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević, a samo dva meseca kasnije zgrada psihijatrije osvanula je u drečavo narandžastoj boji sa muralom čuvenog srpskog književnika i lekara.

Redakciji Telegrafa javili su se mnogi građani Beograda i žalili se na najnoviji izgled fasade Klinike "Dr Laza Lazarević", pre svega na izbor boje u koju kako kažu, ne može da se gleda.

- Boja je katastrofalna, prosto umara oči. Ne znam otkud ideja da se zgrada oboji u drečavu narandžastu boju, koja će samo dodatno potresti pacijente - kaže za naš portal M. T. (31) iz Beograda.

Na sred zgrade nalazi se mural srpskog književnika i lekara Laze Lazarevića po kome ova klinika i nosi ime.

Podsetimo Slavica Đukić Dejanović, bivša ministarka zdravlja krajem avgusta postavljena je za prvog čoveka ove ustanove umesto prof. Milutina Nenadovića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Markoni

    20. novembar 2014 | 21:10

    Ako je bilo potrebno krečenje uredu ali ne kapiram bacanje novca na mural.Sigurno nije koštao malo a pare bolje da da za renoviranje ustanove.Ništa novo kod ove žene koja je poznata po bahaćenju,dok je bila ministar imala je 9 pomoćnika..Toliko o njoj.

  • Marko

    20. novembar 2014 | 19:47

    Ovaj M.T. sto je dao svoj komentar mi zvuci kao klasican lelemud. Smeta mu sveze okrecena zgrada. Ja bih ga u nju strpao cisto da ne smara okolinu i ne mraci poznanike.

  • Урош

    20. novembar 2014 | 19:26

    Па неће у црно да фарбају. Више боде очи оно жбуње на 500м од Кнеза. Ако неком смета мурал Лазе Лазаревића, желео бих да вас подсетим да је то српски књижевник. Толико о томе.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA