NA POZIV ŠEIKA: Nikolić u Abu Dabiju o saradnji Srbije i UAE!

Predsednik Republike Srbije boraviće u dvodnevnoj radnoj poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima, u nedelju 23. i ponedeljak 24. novembra 2014. godine, na poziv Muhameda bin Zajeda

  • 8

Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić boraviće u dvodnevnoj radnoj poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima, u nedelju 23. i ponedeljak 24. novembra 2014. godine, na poziv Muhameda bin Zajeda, prestolonaslednika Abu Dabija i zamenika komandanta oružanih snaga UAE.

Tokom posete, predsednik Nikolić sastaće se sa šeikom Muhamedom bin Zajedom, kao i sa šeikom Nahjanom al Nahjanom, ministrom kulture i omladine.

Takođe, predsednik Srbije razgovaraće sa direktorima predstavništva Energoprojekta iz Abu Dabija, Dubaija i Dohe, predviđen je i sastanak sa Jusufom Alijem, vlasnikom kompanije Lu Lu.

Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić, na poziv Muhameda bin Zajeda, posmatraće trku Formule 1 za veliku nagradu Abu Dabija.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiza

    22. novembar 2014 | 14:57

    Jedino Arapi mogu da nas izvuku iz ove teške situacije u koju smo dospeli neodgovornošću prethodnih vlada.Hvala premijeru što je unapredio saradnju između naših zemalja,to mu je pun pogodak.

  • Maza

    22. novembar 2014 | 14:54

    Mislio sam da je saradnja sa UEA čista izmišljotina.Poziv šeika našem predseniku na sastanak o saradnji dve zemlje me je pozitivno iznenadio.Drago mi je ta sve to nije čista farsa.

  • milka

    24. novembar 2014 | 16:48

    Što veći broj država sa kojima je Srbija u dobrim odnosima znači brži i bolji oporavak naše zemlje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA