DAČIĆ PRELOMIO: Evo ko ostaje, a ko leti s funkcija u SPS-u!

- Potrebne su promene za novo vreme, kako programske tako i kadrovske i programske promene i promena imidža stranke. Nova politika za novo doba - rekao je lider SPS-a

  • 8

Potpredsednica SPS Dijana Vukomanović nakon kongresa partije 14.decembra neće ostati na toj funkciji, a pod znakom pitanja je i mesto Žarka Obradovića, koji je sada zamenik predsednika stranke.

Lider socijalista Ivica Dačić rešen je da "podmladi stranku, ali ni Vukomanovićeva, po svemu sudeći, neće ostati na mestu potpredsednika, gde bi mogao da je zameni Vladan Zagrađanin, nekadšnji direktor SPS-a".

Najveće šanse za zamenika predsednika stranke ima Aleksandar Antić, ali ne treba isključiti mogućnost da na tu poziciju dođe i Branko Ružić, piše list, ukazujući da je, opet, "pitanje da li će Ružić uspeti da dođe na to mesto nakon opozicionog delovanja, koje je pokazao".

Prema navodima Kurira, mesto potpredsednika zagarantovano je Slavici Ðukić Dejanović i Dušanu Bajatoviću.

Lider socijalsta Ivica Dačić rekao je za taj list da "mi imamo problema kako da obavimo taj kadrovski raspored, a da istovremeno zadovoljimo potrebe za promenama u SPS".

- Potrebne su promene za novo vreme, kako programske tako i kadrovske i programske promene i promena imidža stranke. Nova politika za novo doba - rekao je Dačić i naglasio da je u tom smislu primeren nekadašnji slogan Saveza socijalističke omladine - "Menjajmo da nas ne promene".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA