ČIK POGODITE: Koja zanosna i zgodna srpska političarka grli samuraja? (FOTO)

Narodna poslanica i član Srpske napredne stranke sve je oduševila fotografijom na Fejsbuku na kojoj "grli" svog samuraja, a o kome se radi pročitajte

  • 2

Narodna poslanica u Skupštini Srbije, a sa liste Srpske napredne stranke Biljana Pantić Pilja, na svom Fejsbuk profilu, postavila je fotografiju svog kućnog ljubimca "pravog japanskog borbenog psa" kako je izgledao pre godinu dana, a kako izgleda danas, koja je oduševila sve na društvenim mrežama.

Biljana Pantić Pilja je advokat iz Novog Sada i član SNS-a, a ovo joj je drugi mandat u parlamentu Srbije, jer je kao poslanik dobila poverenje i u prethodnom sazivu.

Ona je oduševila sve svoje prijatelje na društvenoj mreži Fejsbuk, kada je postavila fotografiju svog ljubimca i napisala:

- Pre godinu dana je stigla malena Sajuri, a danas je ona pravi japanski borbeni pas...moj samuraj.

KAKO JE OVA NAJZOGDNIJA NARODNA POSLANICA IZGLEDALA KAO DEVOJČICA, MOŽETE PROČITATI OVDE!

Biljana među muškim poslanicima važi za jednu od zgodnijih i lepših narodnih poslanica, a to je i stav novinara jer je u svim medijima uvek stavljana u red najzanosnijih dama iz Skupštine Srbije, koja pleni svojom pojavom i smirenošću.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA