NAJNOVIJI HIT ZAHARIJEVA: Političar na Fejsbuku objašnjava kako se kiseli kupus!

Evo kako gradonačelnik Bosilegrada, poznat kao čovek iz naroda i ljubitelj žena, a aktivan kao funkcioner DSS-a kiseli kupus. Ovo je njegov recept!

  • 9

Krenula je hladna sezona i već uveliko se priprema zimnica. Podrumi su puni ajvara, kiselih krastavaca i paprika, ali kreće velika sezona kiseljenja kupusa. Izgleda da se i u političkim krugovima sprema kaca za kupus i traže najbolji recepti, ako ne u svakoj stranci u DSS-u sigurno.

Iako veliki broj funkcionera na svojim društvenim mrežama postavlja samo slike sa zvaničnih događaja, onaj koji se čini najbliži narodu i koga svakako ne zovu džabe "čovek iz naroda", Vladimir Zaharijev, ne trudi se da se politički promoviše. Naprotiv, ko bi na osnovu njegovog Fejsbuk profila rekao da je on političar?! Iako predsednik opštine Bosilegrad, ovaj poznati veseljak i ljubimac žena, trenutno se ne zanima politikom, već kišeljenjem kupusa.

Tako je Zaharijev na svom Fejsbuk profilu okačio recept za kišeljenje kupusa. A da ovaj DSS-ovac voli kupus govori i podnaslov recepta u kome se kaže da kupus ima brojna lekovita svojstva i "da sadrži dosta vitamina C".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CoC

    27. novembar 2014 | 14:43

    KRALJ ahhahaha

  • zis

    27. novembar 2014 | 15:58

    jedini gradonačelnik koji radi u interesu naroda.

  • Prkosna pesma

    27. novembar 2014 | 15:47

    Jeste li gledali emisiju o njemu? Covek je originalan, poseban, energican...Njegovi mestani ga nekoliko puta uzastopno biraju za gradonacelnika. On je osvezenje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA