KOSOVSKI SPS PRELOMIO: Dačića ZA lidera, Slobodana Miloševića ZA potpredsednika! (FOTO)

Pokrajinska izborna konferencija SPS za KiM u potpunosti je podržala predloge opštinskih odbora da kandidat kosmetskih socijalista za potpresednika partije bude Slobodan Milošević

  • 4

Dvesta pedest delega i učesnici devete Pokrajinske izborne konferencije SPS za KiM, uz prisustvo zamenika predsednika SPS Žarka Obradovića i predsednika Izvršnog odbora SPS Branka Ružića jedinstveno su podržali predlog da za predsednika SPS bude izabran Ivica Dačić, dosadašnji predsednik SPS, prvi podpredsednik Vlade i ministar inostranih poslova u Vladi Srbije.

Za predsednika Pokrajinskog odbora SPS za KiM izabran je jednoglasno dosadašnji predsednik i član predsednistva SPS Zvonimi Stević. Izvršen je i izbor pet podpredsednika i novog pokrajinskog i izvršnog odbora SPS za KiM.

Sumirajući predloge iz Opstinških odbora SPS KiM Pokrajinska konferencija je dala podršku kadidaturi za podpredsednike SPS Vladana Zagrađanin, koji je dobio maksimlan broj predloga, zatim dr Žarka Obradovića, Alaksandara Antića, Branka Ružića, dr Dijane Vukomanović.

Pokrajinska izborna konferencija SPS za KiM u potpunosti je podržala predloge opštinskih odbora da kandidat kosmetskih socijalista za potpresednika partije bude Slobodan Milošević.

Kosmetski socijalisti su izrazili zahtev da deveti Kongres SPS ispolji potpuno jedinstvo u nastojanju da se reformise i modernizuje partija kroz novi program koji će usvojiti Deveti kongres SPS 14.decembra u Beogradu. Jedinstvo koje je ispoljeno na Pokrajinskoj konferenciji, a koje se ocekuje i od delegata Devetog kongresa SPS, na najbolji način šalje poruku Srbima sa KiM da Socijalistička partija Srbije vodi izuzetnu brigu o očuvanju KiM u sastavu Republike Srbije i predstavlja snažan potsticaj opstanku Srba na prostorima KiM.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ANTE BAN

    29. novembar 2014 | 18:39

    A da li je i taj Slobodan Milošević porijeklom Crnogorac iz Lijeve rijeke?

  • Miki

    30. novembar 2014 | 11:00

    E Popaje sve atribute si naveo ali nisi stavio ima li sat radnog odnosa osim u politici gde soli pamet narodu kao vetrenjaca. Skidam kapu naucio da ne p..a uz vetar

  • Попај

    30. novembar 2014 | 08:26

    Прави избор по мени , млад потенцијал , паметан , школован ..... само не писмени људи могу да га пљују ! позз

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA