Vučić u Izraelu zasadio maslinu na rođendan svoga sina! (FOTO)

- Mi ne zaboravljamo prijatelje koji su bili uz nas u najtežim trenucima, kao što su bile majske poplave i pomoć koju nam je Izrael tada poslao. Uvek ćemo tražiti mir i naći konkretne načine za saradnju - rekao je prilikom posete Izraelu premijer Srbije

  • 21

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić u okviru posete Izraelu zasadio je juče maslinovo drvo u Vrtu nacija, baš na 17. rođendan svoga sina Danila, a svečanost ovog čina upotpunio je njegov izraelski kolega Benjamin Netanjahu, koji je istog dana poslao svog sina u vojsku.

- Ovom istorijskom posetom pokazali ste prijateljstvo sa narodom Izraela. Možemo da uradimo mnogo više i vaša poseta će služiti tome da se naša saradnja poboljša - rekao je Netanjahu.

- Mi ne zaboravljamo prijatelje koji su bili uz nas u najtežim trenucima, kao što su bile majske poplave i pomoć koju nam je Izrael tada poslao. Uvek ćemo tražiti mir i naći konkretne načine za saradnju - rekao je premijer Vučić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    2. decembar 2014 | 12:36

    Dirljivo...

  • Vitez od Leštanburga

    2. decembar 2014 | 10:33

    Čemu tolika panika u javnosti kada znamo da gas nije primarni izvor energetskog snabdevanja Srbije! Koristiće se i u buduće 95% u industriji koja u većem delu ima alternativni izvor napajanja energijom!

  • Mile

    2. decembar 2014 | 10:58

    Srbija i Izrael imaju zajedničku istoriju, a to se definitivno mora pamtiti. Nadam se da ćemo ovako prijateljske odnose i saradnju nastaviti i u narednom periodu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA