NIKOLIĆ O EDI RAMI: Premijer Albanije je provokator, opet će napraviti incident u Beogradu!

- Za Edi Ramu sam znao da je on organizator svih loših dešavanja i da sam trebao da se s njim posvađam, ali ja mu nisam želeo davati na važnosti - rekao je predsednik Srbije

  • 19

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić rekao je da je premijer Aleksandar Vučić morao da primi predsednika Vlade Albanije Edi Ramu, ali da on nije i ponovio da to neće učiniti.

- Za njega sam ja znao da je on lično organizator svih loših dešavanja i da sam trebao da se s njim posvađam, ali ja mu nisam želeo davati na važnosti - rekao je Nikolić.

On kaže da je otvorio mnoga vrata Srbiji, ali da on ne mora da pegla ovakve stvari kakve je učinio Edi Rama i dodao da je Aleksandar Vučić u nezahvalnoj situaciji.

- Rama će ponovo da napravi incident - tvrdi predsednik Srbije.

NIKOLIĆ: Evropa kinji Srbiju zbog Hrvatske i tražiće da priznamo Kosovo!

NIKOLIĆ O ŠEŠELJU: Poštujem kumstvo, on ne može toliko zla da izgovori koliko ja mogu da istrpim!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BEN DELIJA

    2. decembar 2014 | 22:14

    EDI RAMA JE ZLO

  • FEX

    3. decembar 2014 | 09:11

    Sinoć je potvrdio ono što smo svi znali. Srbija će morati da prizna Kosovo i da uvede sankcije Rusiji kad ispuni sve druge uslove da bi ušla u EU. Znači sve ovo radimo za EU do tog momenta

  • Xheni

    3. decembar 2014 | 08:38

    Edi Rama je iskren Čovek on je reka nešto što je Realno, a što vama to Realnost ne svidja to znamo, vi ste naučiliste da zivite na llaz i iluzije za to niko nije vam kriv sam ste krivi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA