HIT PREDIZBORNE KAMPANJE: Otvorili most od 7 metara! (VIDEO)

Za kratko vreme izgradićemo i pristupne puteve koji su potrebni da zadržimo meštane u Donjem Vlasu, poručio Branislav Jovanović, kandidat URS za gradonačelnika Niša i dodao: U kontekstu mosta od sedam metara treba gledati i na mostove od 150 metara koje sam gradio

  • 6

U kampanji je moguće sve, pa i otvaranje mosta od, verovali ili ne, sedam metara?!

Branislav Jovanović, izvršni direktor Direkcije za izgradnju grada i kandidat URS-a za gradonačelnika Niša, u selu Donje Vlase "pustio je u rad" most koji ima svega sedam metara, a širok je pet metara! Gradski čelnici Niša potrudili su se da naprave od ovog događaja svečanost, pa su pozvali novinare i svečano presekli vrpcu na ovom velelepnom zdanju.

To nije sve. Jovanović je otišao korak dalje u predizbornim obećanjima, pa je obećao da će u najskorije vreme biti izgrađeni - pristupni putevi!

- Za kratko vreme izgradićemo i pristupne puteve posle početka aktiviranja asfaltnih baza. Uradićemo udarne rupe koje su potebne da zadržimo meštane sela da ostanu u Donjem Vlasu - istakao je tom prilikom Jovanović.

Pogledajte prilog niške TV Belle amie o ovom značajnom događaju:

Branislav Jovanović u izjavi za Telegraf.rs kaže da je otvaranjem ovog mosta učinjeno mnogo za 129 domaćinstava u Donjem Vlasu, koja neće morati da preskaču reku kako bi došli do crkve i škole.

- Ja sam jedini političar za čijeg su mandata izgrađena još četiri mosta. Od toga dva su napravljena na Nišavi, jedan u Lalincu i jedan na Gabrovačkoj reci. U kontekstu mosta od sedam metara treba gledati i na mostove od 150 metara koje sam gradio, a ovaj od sedam je izuzetno značajan za meštane Vlasa. Oni su godinama tražili da ga izgradimo, jer je to veza između dva dela sela i jedina mogućnost za meštane 129  domaćinstava da dođu do crkve i škole. Za njih je taj most velika stvar- objašnjava Jovanović.

 

(I. Mitkovski)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NEBOJSA MILINKOVIC

    9. april 2012 | 15:56

    ispricacu vam vic.DOSAO SRBIN KOD CRNOGORCA NA LETOVANJE MALA KUCA JEDVA SE SMESTIO PITA ON CRNOGORCA ODAKLE MU PARE ZA KUCU.NA TO CE CRNOGORAC JEL VIDIS ONA DVA BRDA .SRBIN VIDIM CRNOGORAC JEL VIDIS ONAJ NEDOVRSEN MOST .SRBIN.VIDIM.CRNOGORAC E OD OSTATKA SAM NAPRAVIO KUCU.SLEDECE GODINE OPET SRBIN DODJE NA LETOVANJE KAD ONO 5 KUCA TROSPRATNIH NA TO CE SRBIN ODAKLE TI SAD OVE KUCE CRNOGORAC JEL VIDIS ONA DVA BRDA.SRBIN.VIDIM CRNOGORAC.A JEL VIDIS ONAJ MOST.SRBIN NEVIDIM.CRNOGORAC E ODATLE MI PARE KAD SE NIKO NE BUNI UZECU I SLEDECE GODINE IZ BUDZETA .SAD JA.MISLIM DA SU PARE OTISLE ZA KAMPANJU SVOJE STRANKE

  • dragoljub stamenkovic

    2. april 2012 | 19:46

    Most je širok 2,5 m a ne 5 m.

  • stev@n

    28. mart 2012 | 13:46

    Da li je i ovaj most, kao i onaj beogradski preko Ade, kostao 460 mil Evra?....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA