STEFANOVIĆ: Partijska knjižica NEĆE nikoga spasiti od HAPŠENJA!

- Država je pokazala odgovornost, snagu, mi ćemo nastaviti sa aktivnostima i upozoravamo nemojte to da radite - rekao je ministar unutrašnjih poslova i poručio da partijska knjižica neće nikoga zaštiti pred zakonom

  • 11

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je sinoć da je policija pokrenula lanac aktivnosti otkrivanja krivičnih dela i da niko ko se bavi kriminalom neće biti poštedjen.

- Država je pokazala odgovornost, snagu, mi ćemo nastaviti sa aktivnostima i upozoravamo nemojte to da radite - rekao je Stefanović i poručio da partijska knjižica neće nikoga zaštiti pred zakonom.

Stefanović je, gostujući u Dnevniku RTS-a, podsetio da uhapšeni u najnovijim najnovijim policijskim akcijama pripadaju različitim političkim opcijama.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

- Trudimo se da sve dokažemo i zato smo pokrenuli lanac aktivnosti gde ne može da se kaže da će bilo ko biti pošteđen. Mi ćemo da nastavimo kontrolu - najavio je Stefanović.

On je naveo je da su ljudi upozoreni i podsetio da je i premijer Aleksandar Vučić rekao da neće biti zaštićenih a, kako kaže, čini mu se da mnogi to nisu ozbiljno shvatili.

- Država je pokazala odgovornost i snagu - rekao je Stefanović i naveo da nije bio problem da se uhapsi funkcioner SNS-a.

Povodom imenovanje Dragana Kecmana za novog načelnika kriminalističke policije Beograda, ministar je podsetio da je uvek govorio da u policiji mogu da očekuju smene i imenovanja u zavisnosti od zalaganja i rezultata.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Verujem u Kecmana i ocekujem da će energijom pokrenuti slučajeve koji tapkaju u mestu - rekao je Stefanović.

On je istakao da je Kecmanov zadatak rešenje slučajeva teških krivičnih dela koja su se dešavala u prethodnom periodu. Među njima je i slučaj Milana Beka, naveo je Stefanović.

Ministar ocekuje da Kecman pokaže dokle su te istrage stigle i istakao da je reč o uspešnom policajcu.

Stefanović je rekao i da je štrajk advokata uticao na rad policije i na istražne postupke, ali da je policija u tom periodu radila i završavala istrage u saradnji sa Tužilaštvom.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    28. januar 2015 | 11:35

    To sto je jedan uhapsen ko zna kako vam se zamerio. Sigurno da ima jos desetine onih koji grubo krse zakon i koji nece biti hapseni za vreme ovog mandata.

  • Sale

    28. januar 2015 | 11:17

    dokazite sa bankama koje zaracunavaju kamate van dozvoljenog zakonskog okvira I sa NBS koje ucestvuju u tome clan o obligacionim odnosima I tako dalje...

  • Milena

    28. januar 2015 | 15:04

    Idite u Vrnjacku Banju da vidite sta rade stranke a prednjaci jedinstvena srbija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA