Srbija nikada neće odustati od Trepče!

- Srbija svakako neće odustati od Trepče i srpska Vlada je pokazala svojom politikom narocito u prethodnih godinu dana da smo mi zaista faktor stabilnosti u celom regionu i u smislu toga da postujemo naše dogovore - rekla je ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture

  • 41

Srbija neće odustati od "Trepče" i smatra da razgovore o imovini treba početi što pre, rekla je danas potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, koja je istakla da je Srbija i do sada pokazala da je faktor stabilnosti.

- Srbija svakako neće odustati od Trepče i srpska Vlada je pokazala svojom politikom narocito u prethodnih godinu dana da smo mi zaista faktor stabilnosti u celom regionu i u smislu toga da postujemo naše dogovore - rekla je Mihajlović Tanjugu tokom obilaska radova na izgradnji Koridora 10 u Dimitrovgradu.

Foto: Tanjug/Vlada Srbije Foto: Tanjug/Vlada Srbije

Mihajlović je istakla da Srbija poštuje sve što se dogovara u Briselu.

- Zaista očekujemo da se to poštuje i na svakoj drugoj strani. Pred nama jesu razgovori i mi i dalje smatramo da razgovori o imovini treba da se dese što pre - navela je Mihajlović.

Kako je rekla, Srbija je to tražila i ranije baš zato da bi jedan put napravili jasnu sliku šta sve postoji na Kosovu i Metohiji u šta je Srbija ulagala, kao i šta će se nakon tih razgovora desiti sa tom imovinom.

"A mi od Trepce odustati nećemo", porucila je Mihajlović.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kosova

    28. januar 2015 | 12:43

    Trepci.samo mozes da kazes PAPA, goodbye my love :) i nista drugo. Gde si videla ti u tudju drzavu da uzmes nesto sto nije tvoje, pa jesil ti normalna phaaaaaaa

  • seherljia

    28. januar 2015 | 16:28

    1389- ja uopste neznam kad je bilo srpsko. 700 god.pod Rimskom Imperije. 1000 i kusur godina pod VIZANTIJSKOM imp. 500g. pod Turskomongolskom Imp. Pokazi molim te kad je bilo srpska KOLEVKA , joj.

  • major. MILAN TEPIC RS.K.

    28. januar 2015 | 14:03

    Kosovo je srbsko bilo i bice ako nebude nece biti niti jednog srbina. A vi arnauti se nadajte u vampire stze putin reci nato cao , baj baj, aufiderzen/ sciptari malo morgen /.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA