Vreme čitanja: oko 1 min.

Vučić: I dalje mislim da je Kosmajac najveći narko-diler!

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Nisam promenio svoje mišljenje o Kosmajcu, ali to je moje mišljenje, nisam ni tužilac ni sudija samo običan smrtnik - rekao je premijer Srbije na konferenciji za novinare upitan da prokomentariše puštanje Kosmajca iz zatvora

  • 7

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da i dalje smatra da je Dragoslav Kosmajac najveći narkodiler u Srbiji, ali nije komentarisao njegovo puštanje da se brani sa slobode, jer ne želi da se meša u rad pravosuđa.

- Nisam promenio svoje mišljenje o Kosmajcu, ali to je moje mišljenje, nisam ni tužilac ni sudija samo običan smrtnik - rekao je Vučić na konferenciji za novinare upitan da prokomentariše puštanje Kosmajca iz zatvora.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Dragoslav Kosmajac, koji je označen kao najveći narko diler u Srbiji, juče je pušten iz zatvora da se u daljem postupku brani sa slobode pošto je platio jemstvo od 200.000 evra.

- Kako mislite da ja to komentarišem? Ako bih rekao nešto loše i ono što stvarno mislim bilo bi - napad Vučića na nezavisne organe. Ako bih rekao da je to dobro, bilo bi - Vučić se dogovorio sa Kosmajcem. Šta god da uradim, ne valja - rekao je Vučić.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ВВП

    12. februar 2015 | 15:52

    Па што је пуштен онда...?

  • Kurajber

    12. februar 2015 | 18:15

    Zar je neko mislio da će biti osuđen?

  • Galapagos

    12. februar 2015 | 15:49

    Svi očekujete od Vučića da rešava apsolutne sve stvari u državi, a kad se umeša u nešto, onda pljujete. Zaista ne razumem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA