BRUKA! ALBANCI PROVOCIRAJU SRBE: Evo kako na srpskom jeziku SLAVE NEZAVISNOST KOSOVA (FOTO)

Pregovori između Beograda i Prištine traju godinama i dok Srbija pokušava da uspostavi neki dogovor koji će biti povoljan i za Srbe koji žive na prostoru Kosova i Metohije, ali i za Albance, provokacije iz Prištine ne prestaju da se ređaju

  • 44

Pre sedam godina, 17. februara, Kosovo je proglasilo jednostranu nezavisnost i od tada svake godine Albanci, kako s Kosova i Metohije, tako i širom sveta slave ovaj datum.

Dok Albanci slave, Srbija ne priznaje nezavisnost Kosova, jer to nije ni u skladu sa ustavom naše zemlje, niti sa ličnim, patriotskim osećanjima većine građana. Pregovori između Beograda i Prištine traju dugo i dok Srbija pokušava da uspostavi neki dogovor koji će biti povoljan i za Srbe koji žive na prostoru Kosova i Metohije, ali i za Albance, provokacije iz Prištine ne prestaju da se ređaju!

Ovoga puta reč je o bilbordu na kome se najavljuje sedmogodišnjica jednostranog proglašenja Kosova, a ta najava je napisana na albanskom, engleskom i srpskom jeziku.

Da li su to Albanci hteli da "isprovociraju" Srbe?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • peacemaker

    16. februar 2015 | 16:53

    Ma šta jade da provociraju! Vidite da nemaju sta da jedu, pa ponovo koriste našu zemlju kako bi pobegli u Evropu! Beda bili, beda ostali!

  • Sumadinac

    16. februar 2015 | 17:36

    Taj americki izmet ne treba komentarisati ..sami ce otici sa Srpskih prostora .samo polako.

  • jovan Usa

    16. februar 2015 | 16:46

    Za nekoliko godina će Srbi slaviti, najverovatnije neki drugi datum ali i mozda baš taj...samo povod će biti jedan drugi:))) 100%

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA