BORKO STEFANOVIĆ PRAVI SRPSKU SIRIZU? Ne cepam DS, tražim promenu IDEOLOGIJE!

- Uvek sam se zalagao za leve ideje i to nije ništa novo. Nikog ne kopiram, niti smatram da je ono što je dobro za grčki narod automatski dobro i za naš. Zalažem se za promene programa i ponude građanima, pa čak i promene ideološkog usmerenja stranke - kaže potpredsednik DS-a

  • 16

Potpredsednik DS Borislav Stefanović poručio da ne cepa stranku, da se zalaže za značajnu promenu programa, pa čak i za promenu ideologije.

- Ne cepam stranku, ne borim se za promenu rukovodstva, ali se borim za jedan novi politički diskurs sa punom svešću da to nije popularno u svim krugovima u DS, ali vidim da je vrlo popularno među građanima - rekao je Stefanović.

Stefanović je za organizaciju European vestern Balkans, koja radi seriju intervjua sa predstavnicima opozicionih stranaka u parlamentima zapadnog Balkana, rekao i da se zalaže za značajne promene programa, pa čak i promene ideološkog usmerenja stranke.

- Uvek sam se zalagao za leve ideje i to nije ništa novo. Nikog ne kopiram, niti smatram da je ono što je dobro za grčki narod automatski dobro i za naš. Zalažem se za promene programa i ponude građanima, pa čak i promene ideološkog usmerenja stranke. Bez toga smatram da idemo ka centru, a samim tim i ka margini političkih dešavanja - kazao je on.

Stefanović smatra da socijaldemokratija u ovom trenutku nema odgovor na potrebe građana.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA