NI ĐINĐIĆ IH NE MOŽE UJEDINITI: Lideri ponikli u DS-u OTIMAJU se oko političke zaostavštine UBIJENOG PREMIJERA!

Politički lideri koji su ponikli u DS-u Zorana Đinđića neće ove godine zajednički obeležiti 12 godina od ubistva premijera, već će svaka stranka na svoj način "vratiti dug" svom političkom uzoru

  • 15

Ni obeležavanje godišnjice smrti Zorana Đinđića neće uspeti da prođe bez svađa, niti će uspeti da ujedini sve lidere koji su ponikli iz njegove Demokratske stranke. Tako će po planovima stranaka 12. mart biti obeležen u tri zasebne režije DS-a, SDS-a i LDP-a!

Dvanaestu godišnjcu smrti Zorana Đinđića demokrate će obeležiti sada već tradicionalnim višemesečnim takmičenjem u besedništvu čiji će pobednik biti proglašen baš 12. marta.

Foto: Profimedia/Corbis Foto: Profimedia/Corbis

Tradicije se ne odriču ni liberali Čedomira Jovanovića, pa će kao i prethodnih godina u njihovoj režiji biti organizovana "Šetnja za Zorana".

Dok iz stranke Borisa Tadića najavljuju da će i SDS obeležiti godišnjicu ubistva Zorana Đinđića, ali još nisu istakli na koji način.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Nekadašnje kolege su poslednju godišnjicu ubistva premijera Srbije obeležili zajedničkom šetnjom ulicama Beograda, kada su na čelu kolone stajali Čedomir Jovanović, Dragan Đilas i Boris Tadić.

- Za razliku od prethodnih godina besede u Zoranovu čast, pored takmičarskog dela u kojem učestvuju mladi, biće upriličen i revijalni deo u kojem će govornici biti Borko Stefanović, Gordana Čomić i Branislav Lečić - kaže portparol DS-a Aleksandra Jerkov za "Naše novine".

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istinoljubivi

    4. mart 2015 | 15:04

    Dakle,ovako: Zoran Đinđić je sebi za najbliže saradnike izabrao Zorana Živkovića,sumnjivog diplomca sumnjive više ekonomske škole bez dana radnog staža,Čedomira Jovanovića mnogogodišnjeg studenta dramaturgije čije kasnije diplomiranje čudno koindicira sa posedanjem državne funkcije i Gorana Vesića,dugogodišnjeg studenta prve godine Pravnog fakulteta.Kako da se tu stvore drugačija očekivanja?

  • Анти Антифа

    4. mart 2015 | 15:43

    Њих је само држао западни новац док су са филозофом растурали и још увек растурају,пљачкају и уништавају Србину и наш народ.Што је најгоре ми ћутимо.Чекамо Русију да нас спаси.Али док не устанемо неће ни Руси

  • Ivan

    4. mart 2015 | 17:18

    Dobro je pa on vise ne vodi zemlju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA